Gündem Ölene Kadar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.01.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

Ölene Kadar 2. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanla beklenen Ölene Kadar 2. bölümde bu hafta iki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldiler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindi, Yılmaz'ı bu konuda uyardı. Şimdi gözler Ölene Kadar 3. yeni bölüm fragmanında.

Ölene Kadar 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ölene Kadar'ın merakla beklenen 2. bölüm yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Ölene Kadar dizisinde bu hafta Sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıYDI. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorunda. Ölene Kadar 2. bölümü ile 19 Ocak 2017 Perşembe akşamı Atv'deydi.

Haberin Devamı

ÖLENE KADAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmayacaktır. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştur. İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindir, Yılmaz'ı bu konuda uyarır.

Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.

ÖLENE KADAR DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ölene Kadar dizisinde yıllar önce nişanlısının babasını öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezası alan genç doktor adayının davasında şok bir gelişme yaşandı.

11 yıl önce düğün günü müstakbel eşinin babasını öldürme suçundan tutuklanan Dağhan Soysür (35), müebbet hapse mahkum edilmişti. Kasten adam öldürme gerekçesiyle yıllardır hapis yatan Soysür'ün davası 11 yıl sonra yeniden açılıyor.

Haberin Devamı

Tıp öğrencisi olan, doktor olup hayatını insan hayatı için adamaya and içen Dağhan Soysür'ün davası henüz kariyerinin başındaki bir avukat olan Selvi Nardan tarafından yeniden gündeme getirildi. Yeni delillere ulaştığı iddiasıyla, Soysür'ün suçsuzluğunu ispat edeceğine inanan Nardan, Soysür'den aldığı vekalet ile davayı yeniden açtı. 12 Ocak Perşembe görülecek davada Soysür'ün suçsuzluğu ispat edilirse mahkum 11 yıl sonra özgürlüğüne kavuşacak.

Hayatının en verimli yıllarını hak etmediği şekilde elinden alındığını düşünen ve tüm duruşmalarda suçsuz olduğunu dile getiren Dağhan Soysür'ün, özgürlüğe kavuştuğu gün, yeni hayatının ilk günü olacak.