Gündem Ölene Kadar dizisi ekranlara veda ediyor! (Final fragmanı yayınlandı mı?)

Ölene Kadar dizisi ekranlara veda ediyor! (Final fragmanı yayınlandı mı?)

08.04.2017 - 19:11 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Ölene Kadar dizisi ekranlara veda ediyor. İstediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Ölene Kadar dizisi 13. bölümü ile final yapma kararı aldı. 13 Nisan Perşembe akşamı final bölümü ile ekrana gelecek olan Ölene Kadar dizisinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı!

Ölene Kadar dizisi ekranlara veda ediyor (Final fragmanı yayınlandı mı)

Yapımını Tims Productions’ın üstlendiği, başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in yer aldığı 'Ölene Kadar' dizisi nefeslerin tutulacağı final bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. Ölene Kadar' dizisi, 13 Nisan Perşembe akşamı final bölümüyle ekranlarda olacak.

Bu hafta yayınlanan bölümün sonunda oğlu ile sevdiği kadın arasında seçim yapmaya zorlanan 'Dağhan'ın bu durum karşısında yapacakları herkesin hayatını kökten değiştirecek.

'Ölene Kadar' dizisi, heyecan dolu final bölümüyle 13 Nisan Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak. Heyecanla beklenen

ÖLENE KADAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dağhan, Tekin'in eline düşer. Selvi onu kurtarmak için harekete geçer. Aşkı için her şeyini feda etmeye hazırdır. Öte yandan Dağhan'ın son derece zekice kurgulanmış planı sayesinde işler lehine gelişiyor gibi görünse de Tekin'in son dakika sürprizi her şeyi alt üst eder.