Gündem Ölene Kadar dizisi son bölümden sonra 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar dizisi son bölümden sonra 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.02.2017 - 14:26 | Son Güncellenme:

Ölene Kadar dizisi son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ölene Kadar 4. bölümmde Selvi'nin Dağhan'ı hapisten kurtarmak için yaptığı müdahale sonrası abisini büyük bir tehlike beklerken abisine zarar gelmesini istemeyen genç avukat Dağhan'ı ondan uzak tutmaya çalıştı. Peki Ölene Kadar 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar dizisi son bölümden sonra 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ölene Kadar dizisinde Dağhan ve Selvi arasında ilk aşkın filizleri yeşermeye başladı. Başrollerinde Engin Akyürrek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, ve Tansu Biçer yer alıyor. Ölene Kadar dizisi 4. yeni bölüm ile ekrana geldi. İşte son bölüm...

Haberin Devamı

ÖLENE KADAR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Dağhan'ın Yılmaz ile ilgili yaptığı planın işe yaramaması onu Yılmaz'ın hayatını daha çok araştırmaya sürükler. Selvi'nin Dağhan'a gösterdiği ilgiden rahatsız olan Yılmaz, kardeşini bir tercih yapmaya zorlar. Bir yandan Dağhan'ın başının yeniden derde girmemesi için uğraşan Selvi, bir yandan da Dağhan'ın tazminat davasının peşine düşer.

Babasının katilini bulmak için eski defterleri karıştıran Beril ise babasının odasında bulduğu kâğıdın sırrını Dağhan'la paylaşır. Dağhan'ın Yılmaz'ın peşine düştüğünü anlayan Ender, Yılmaz'la ilgili önemli bir karar alır fakat bu sırada gelen önemli bir haberle bütün planlar değişir. Yeni planla hem Fahri'nin hem de Dağhan'ın hayatı altüst olacaktır.