Gündem On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...

14.01.2020 - 08:02 | Son Güncellenme:

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Binlerce vatandaş için umut kapısı olarak görülen On Numara'nın 910. hafta çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. Çekiliş sonucuna göre On bilen üç talihli büyük ikramiye sahibi olurken talihliler Ankara/Sincan, Çanakkale/Gelibolu ve Kocaeli/Körfez ilçelerinden çıktı. Büyük ikramiye kazanan talihliler 195.159,55 TL'nin sahibi oldu. İşte On Numara 13 Ocak çekilişinde kazandıran numaralar...

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği On Numara'da 910. hafta çekilişi dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi. On Numara çekilişinin ardından büyük ikramiye 3 kişiye isabet etti. On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazanan talihliler 195.159,55 TL tutarında ikramiyenin sahibi olurken 9 bilen 133 kişi 2.934,95 TL, 8 bilen 2.424 kişi 161,30 TL, 7 bilen 23.757 kişi 23,50 TL, 6 bilen 143.794 kişi 4,10 TL ve son olarak hiç bilemeyen 213.902 kişi 3,45 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. İşte On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...

Haberin Devamı

ON NUMARA ÇEKİLİŞİNDE KAZANDIRAN NUMARALAR İÇİN TIKLAYINIZ

Oyunun Özellikleri

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

Haberin Devamı

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler, 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.