Gündem Ordu'da okullar tatil mi? 11 Ocak Cuma Ordu'da kar tatili...

Ordu'da okullar tatil mi? 11 Ocak Cuma Ordu'da kar tatili...

11.01.2019 - 00:06 | Son Güncellenme:

Ordu'da bugün okullar tatil mi? Ordulu binlerce öğrenci, öğretmen ve velinin oldukça merak ettiği soru ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı ve Ordu'da 11 Ocak günü okullar tatil mi sorusunun cevabı belli oldu.

Orduda okullar tatil mi 11 Ocak Cuma Orduda kar tatili...

Yurdumuzun dört bir yanında etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle bazı illerde bugün de eğitime ara verildi. Son olarak Ordu'dan kar tatili ile ilgili bir açıklama geldi. Peki 11 Ocak Cuma günü Ordu'da okullar tatil mi?

ORDU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu'nun Akkuş ilçesinin tamamında, İkizce ilçesinde ise bir mahallede okullarda kar nedeniyle eğitime yarın (bugün) ara verilecek.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş ilçemizdeki tüm okullarda, İkizce ilçemizde ise Yoğunoluk Mahallesi'ndeki tüm okullarda, 11 Ocak 2019 Cuma günü eğitim öğretime ara verilmiştir."

Açıklamada, ayrıca İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi'nden ilçe merkezindeki okullara taşımalı eğitim ile ulaşımları sağlanan öğrencilere de aynı gün izin verildiği belirtildi.

Yazarlar