Gündem ÖSYM duyurdu! KPSS lisan sınav sonuçları o tarihte açıklanacak!

ÖSYM duyurdu! KPSS lisan sınav sonuçları o tarihte açıklanacak!

06.08.2018 - 11:20 | Son Güncellenme:

KPSS maratonu sona erdi. Dün gerçekleştirilen KPSS ÖABT lisans sınavının ardından sonuçlarının açıklanacağı tarihi ÖSYM duyurdu. Peki KPSS lisan sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM duyurdu KPSS lisan sınav sonuçları o tarihte açıklanacak

Dün gerçekleştirilen KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testinin ardından KPSS lisans maratonu sona erdi. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışmak isteyen binlerce aday KPSS sınavlarında ter döktü. Dün gerçekleştirilen ve Öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren KPSS ÖABT testının hemen ardından ÖSYM tarafından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. Binlerce aday KPSS lisans maratonunun sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarihe göz dikti. Peki KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans maratonu 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Genel Kültür Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri sınavları ile başladı. Bir hafta sonra 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen KPSS alan bilgisi sınavları ile devam etti. Dün gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı ile sona eren KPSS maratonun ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. KPSS lisans sınav sonuçlarının 31 Ağustos tarihinde ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine sunulması bekleniyor.