Gündem Pami Sahaf Pera'dan ziyaretçilerine büyük sürpriz!

Pami Sahaf Pera'dan ziyaretçilerine büyük sürpriz!

15.11.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

Demirören İstiklal’in 4.katında açılan Bonmarşe bünyesindeki Pami Sahaf Pera, birbirinden hoş sürprizlerle ziyaretçilerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Pami Sahaf Peradan ziyaretçilerine büyük sürpriz

Doğma büyüme Beyoğlulu olan ve 25 yıldır sahaflık yapan Sahaflar Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Tolga Gürocak, Demirören İstiklal’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Tolga Gürocak sözlerine “ Beyoğlu gibi bir yerde çalışmak benim için de çok büyük bir önem arz ediyor. Burada ziyaretçilerimize sadece kitap değil, eski paralardan pullara, plaklardan kasetlere, antika objelerden eski film afişlerine kadar birçok seçenek sunacağız” diyerek başladı.

Kültür-sanat hayatımızın önemli isimlerini Demirören İstiklal’de ağırlayacaklarını sözlerine ekleyen Gürocak, açılış sürprizi olarak ziyaretçilerine Osmanlı Devleti’nin Almanya’dan aldığı tarihi Yavuz zırhlısının lombozunu, iki adet seyir defterini ve harita üzerinde savaş taktikleri oluşturmakta kullandıkları kurşundan yapılmış maketini sunacaklarını belirtti.

Pami Sahaf Peradan ziyaretçilerine büyük sürpriz

Haberin Devamı

Kültür-sanat etkinliklerinin ilk ayağını 19 Kasım 2016 tarihinde “En keyifli rotalarla Türkiye Gezi Notları” kitabının yazarı Mustafa Dermanlı’yla, 20 Kasım’da da Gölge kitabının yazarı Cem Şahin’le imza günü ve söyleşi yaparak gerçekleştirecek olan Pami Sahaf Pera, ilerleyen günlerde kitap müzayedeleri, plak dinletileri, 8mm ve 35mm film gösterimleri gibi ücretsiz etkinliklerle ziyaretçileriyle buluşmayı hedefliyor.

Pami Sahaf Peradan ziyaretçilerine büyük sürpriz