Gündem Paramparça 62.yeni bölüm fragmanında gerginlik artıyor! - İzle

Paramparça 62.yeni bölüm fragmanında gerginlik artıyor! - İzle

15.04.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Paramparça dizisi yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizi hakkında yeni sezon kararı verildi. Gerginliğin gittikçe arttığı Paramparça 62.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Paramparça 62.yeni bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz...

Paramparça 62.yeni bölüm fragmanında gerginlik artıyor - İzle

Güçlü oyuncu kadrosuyla hem Türkiye'de hem dünya çapında izlenme rekorları kıran Paramparça 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği Altan Dönmez'e ait 'Paramparça' dizisi 62. yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

YENİ SEZON KARARI VERİLDİ!

Paramparça dizisi 3. sezonda da yayınlanmaya devam edecek. Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın olaylı şekilde ayrılmasından sonra senaryoda değişikliğe giden ve yeni oyuncuları kadrosuna katan Paramparça dizisinin bu sezon final yapması bekleniyordu. Fakat dizinin yapımcısı dizinin yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. Yurtdışında da çok sayıda ülkede ilgiyle izlenen Paramparça dizisi 3. sezonuyla Eylül 2016’da da Star TV’de olacak.

PARAMPARÇA 62. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

PARAMPARÇA 61. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cihan, Ayşe'ye Harun'u anlatıyor!
Ayşe’nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan’ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir.

Haberin Devamı

O benim oğlum!
Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun’un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan’ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun’un korkutucu planları vardır.

Ozan, Maide hanım'ın hedefinde
Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için Ozan’ı kullanır. Öte yandan, Deniz’in babası Burhan da artık Gürpınarlar’ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal’ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal’ın zekasını hafife almıştır...

PARAMPARÇA'NIN BAŞROL OYUNCULARI

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncu.

Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D'de ekrana gelen Serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında Köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde ATV'de ekrana gelen Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırmıştır.

Haberin Devamı

2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. Petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (Star TV) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan “Galip”'i canlandırmıştır. 2010 yılında da Hanımeli Sokağı adlı dizide oynamıştır. 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynamıştır.

Haberin Devamı

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Ebru Özkan, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğmuştur. Temel eğitimlerini Ankara ilinde aldıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesine giderek buradan başarılı bir şekilde mezun oldu.

Oyunculuk hayatına çok küçük yaşlarda adım atan Özkan, ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir. Düzgün bir fiziğe sahip olması modellik dünyasında da popüler bir kişi olmasını sağlamaktadır.

Mesleki kariyerinde zirveye ulaştığı proje ise Hanımın Çiftliği projesidir. Bu dizi projesinde Halide adlı karaktere hayat verdikten sonra herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Birçoğunuzun Not Defteri adlı diziden tanıdığı oyuncu bu dizide Suna karakterini canlandırmıştı. Şu anda Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandırmaktadır.

BARIŞ FALAY KİMDİR?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu.

Barış Falay Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu’ nda 2 yıl çalıştıktan sonra, 1997 yılında kuruluş sınavıyla beraber İzmit Şehir Tiyatrosu sanatçısı oldu. “Hamlet” ile başlayan bu serüven, “Üç Kuruşluk Opera”, “Misafir”, “Kamyon”, “Roberto Zucco”, “Kırmızı Yorgunları”, “Azizname”, “Barış”, “Bahar Noktası”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”, “Karar Kimin” ve daha birçok oyunda oynayarak sürdü. “Deniz Kızı Masalı”, ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı oyunları yönetti. Tiyatronun bünyesindeki Tiyatro Okulunda eğitmenlik yaptı. 2015 Aralık ayında Kocaeli şehir tiyatrolarındaki görevinden ayrıldı. Oyuncu Esra Ronabar'la evlidir.

Tatlı Hayat, Yarım Elma, Dadı gibi sitkomlarda ufak rollerde canlandırdığı başarılı karakterler ile dizi kariyerine atılan Barış Falay ilk yükselişini Aliye adlı dizide canlandırdığı Mücahit (Müco) karakteri ile yapmıştır. 2009'dan 2011'e kadar süren Ezel dizisinde Kerpeten-Ali Kırgız rolünü canlandırmıştır. Bu rol ile birçok kişinin beğenisini kazanan Barış Falay Magazinciler Derneği tarafından En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Oyuncu Eylül 2011'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde Cemşid rolünü oynamıştır. 2013'den 2015'e kadar süren Medcezir dizinde Selim Serez rolünü canlandırmıştır. Şu an ise Endemol Yapım imzalı Paramparça dizisinde Harun'u canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

ŞÜKRAN OVALİ KİMDİR?

Şükran Ovalı (d. 1 Nisan 1985, İzmir), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.

Filmografi

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
Paramparca : 2016 Psikolog Ayşe

HÜMEYRA AKBAY KİMDİR?

Doğum Yeri : İstanbul / Türkiye
Doğum Tarihi : 15.10.1947 -

Hümeyra Akbay bilinen adıyla Hümeyra Türk besteci, söz yazarı, müzisyen ve oyuncudur.1970'lerden bu yana müzisyen ve oyuncu olarak bilinen Hümeyra, Avrupa Yakası dizisi ve Babam ve Oğlum filmi sayesinde yeni kuşaklarca da tanınmıştır.Müzisyen olarak tanındığı 1970'lerde "Kördüğüm", "Sessiz Gemi", "Otuzbeş Yaş" gibi şarkıları büyük hit oldu. Daha sonra popüler çizginin dışında, "Tutkulardan intihar", "Beyhude" gibi albümler de yaptı. Tutkulardan intihar, Türkiye'de rap müzik tarzında söylenmiş ilk şarkı örneğidir.

Önce tiyatro, sonra televizyon, en son da Talihli Amele'yle sinema oyunculuğuna başladı. Ferhan Şensoy'un "Ortaoyuncular" ekibiyle 1985 yılında "İçinden Tramvay Geçen Şarkı" da rol aldı. 1986'da "Asiye Nasıl kurtulur?" filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal Ödülü kazanmıştır. 10. İstanbul Uluslararası Sinema Tarih Buluşması'nın geleneksel onur ödülü "Işık Saçan Apollon" 2007 yılında kendisine verilmiştir. Fikret Hakan ve Ömer Kavur'la evlenip boşandı.

Diskografi

45'likler

Benim Derdim Seninle - Bundan İyisi Can Sağlığı
Ceylan - Yalan Dünya
Dilber - Perişan
Do Do Do Si Si Re - Sevdim Seni Bir Kere
Dönülmez Bir Yoldayım - Ey Sevgili Sevgilim
Kördüğüm - Yol
Olmasa (Güzelliğin On Para Etmez) - Ölüm
Onu Bana Sakla - Sus Duymasın
Otuz Beş Yaş - Susun Susun Ağlayacağım
Seni Bırakamam - Yüzün Yağmurda
Sessiz Gemi - Şükür Verdiklerine
Albümler (LP/MC/CD)
Anlatamıyorum, (1977)
Benim Şarkılarım (1984)
Yıllar Sonra (1987)
Tutkulardan İntihar (1990)
Beyhude (1997)
Eski 45'likler (2000)

Televizyon&Sinema ve Filmleri

Güneşin Oğlu
Ulak
Kabuslar Evi: Son Dans
Sınav
Babam ve Oğlum
80. Adım
Yaz Yağmuru
Devlerin Ölümü
Kurt Kanunu
Köşedönücü
Mine
Kırık Bir Aşk Hikayesi
Talihli Amele
Dizileri
Melekler Korusun
Kelebek Çıkmazı
Avrupa Yakası
Sıla
Estağfurullah Yokuşu
Üzgünüm Leyla
Hayalimde hep sensin