Gündem Parsel pafta sorgulama işlemi ile arsa bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz!

Parsel pafta sorgulama işlemi ile arsa bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz!

06.12.2016 - 09:54 | Son Güncellenme:

Günümüzde arsa ve parsel bilgileri internet üzerinde online parsel pafta sorgulama ekranı üzerinden kolaylıkla öğrenilebiliyor. İnternette Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından online parsel pafta sorgulama uygulaması sunuluyor. İnternet üzerinde yer alan online parsel pafta sorgulama uygulamasından tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

Parsel pafta sorgulama işlemi ile arsa bilgilerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz

Türkiye’de internet hizmetlerinin kamuda da aktif şekilde kullanılmaya başlanması ile birlikte vatandaşlara kamu hizmetleri açısından da modern yüzyılın teknolojik hız ve işlem kolaylıklarından yararlanabilme fırsatı veriliyor. Özellikle de elektronik ortam üzerinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının online hizmet uygulamaları vatandaşlara kolay işlem fırsatlarının yanı sıra çok sayıda önemli avantaj sağlıyor. Bu çerçevede de parsel ve pafta bilgilerini almak isteyen vatandaşlarında online parsel pafta sorgulama uygulaması bu bilgileri internet hız ve kolaylıklarından yararlanarak, alabilmeleri sağlanabiliyor.

PARSEL SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

PAFTA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Son yıllarda hızla gelişen modern yüzyıl teknolojisi ile birlikte vatandaşlar yaşamlarının her alanında internetin sunmakta olduğu yeni nesil olanaklardan ve fırsatlardan yararlanabilme şansına sahip olabiliyor. Özellikle de modern yüzyıl Türkiye’sinde son yıllarda dünyanın her yerinde olduğu gibi mobil akıllı cihaz ürünlerinin günlük yaşamın her alanında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmaya başlandı. Günümüzde mobil akıllı cihaz ürünleri ile insanların yaşamlarını n her alanında nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabiliyor olması insanların internet hizmetlerinin sağlamakta olduğu tüm fırsatlardan ve avantajlardan yaşamı içerisinde karşı karşıya kaldığı tüm gereksinimleri konusunda yararlanabilmesini sağlıyor. Bu çerçevede de elektronik ortam üzerinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hizmete açılan online parsel pafta sorgulama uygulaması vatandaşların bir arsaya ilişkin olarak parsel ve pafta bilgilerine ulaşma ihtiyacı ile karşı karşıya kaldığı durumlarda internetin sunduğu hızlı ve pratik işlem şansından yararlanabilmesi sağlanıyor.

İnternet üzerinde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün online parsel pafta sorgulama uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde vatandaşların arsaların parsel ve pafta bilgilerine ulaşabilme şansına sahip olabilmesi sağlanıyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl teknolojisi sayesinde yaşamının neresinde olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen tüm vatandaşlar tarafından herhangi bir üyelik olmadan veya şifre bilgisine girilmesine gerek olmadan online parsel pafta sorgulama uygulaması kullanılabiliyor. İnternet ortamı üzerinde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne ait olan online parsel pafta sorgulama uygulaması üzerinden arsaların parsel ve pafta bilgilerinin ayrıntılı dökümlerine 7 gün 24 saat son derece pratik ve kolay bir şekilde ulaşabilme şansına sahip olunabiliyor.

İnternet üzerinde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün online parsel pafta sorgulama uygulaması üzerinde vatandaşların iki farlı şekilde sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Özellikle de vatandaşlar internet üzerinde yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü üzerinde gerçekleştirilen yenileme ve güncelleme çalışması çerçevesinde parsel pafta sorgulama uygulamasında harita ve sokak görüntüsü özelliklerinden de yararlanarak, arsanın parsel ve pafta bilgilerinin zengin içeriklerini de son derece pratik bir şekilde öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.