Gündem Pelin Akil hangi dizilerde oynadı?

Pelin Akil hangi dizilerde oynadı?

26.11.2018 - 10:30 | Son Güncellenme:

Pelin Akil kimdir? Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil'in ikiz bebekleri olacağı ortaya çıktı. İşte Pelin Akil hakkında merak edilenler...

Pelin Akil hangi dizilerde oynadı

İkiz kız bebekleri olacağını öğrenen oyuncu Pelin Akil, bu haberle yakınlarını sevindirdi. Ünlü çiftin, kıyafet ve oda hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu güzel haberi sosyal medya hesabında da paylaşan Akil, "İşte size pazar sürprizi. Bu gördüğünüz fotoğrafta şaşkınlığımızın ve mutluluğumuzun ikiye katlandığı an. Küçüklüğümden beri içimden geçirirdim ikizlerim olsun, Anıl ve Mine ikizlerinin, aralarındaki bağı hissettikçe bu isteğim katlanarak artıyordu, içimden nasıl geçirmişsem Allah bana hediye ediyor tek yumurta ikizlerimizi. Şimdi ise Allah’tan tek dileğimiz sağlıklı bir şekilde onları kucağımıza almak. Biz de herkese duyurmak için kendimizi zor tutuyoruz, bu içimizde tuttuğumuz mutluluk içimizden taşıyor ama sağlıklarının iyi olduğunu öğrenmek için hep tüm sessizliğimiz.Bizi anlayacağınızı biliyoruz. Bir 'maşallah'ınızı alırız. (Şimdilik kız diyor doktor ablamız ama yanılma payı olurmuş, aman sağlıklı olsunlar da...)" notunu düştü.

Haberin Devamı

Pelin Akil hangi dizilerde oynadı

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil (d.17 Nisan 1986 İstanbul) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır. Reklam filmlerinde oynadı. FOX'ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı, TRT 1'de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı, TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan Pelin Akil 6. sezonda tekrar dizi'ye dahil olmuştur. 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV'de yayınlanan Ne Münasebet , ATV de yayınlanan Aile I?i ve yine Star TV de yayinlanan Cember gibi projelerde yer almıstır. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde ve tiyatro oyunlarindada oynamistir.

Tiyatro oyunları

Marika'nın Serveti
Rent Müzikali
Abim Geldi
İstanbulname
Closer
Sersefil-Korkuyorum sevgilim
Depo

Filmografi

2018 Bittin Sen Pelin
2017 Damat Takımı Sera
2017 Çember Ay?e
2017 Keşif Semiha
2017 Deli A?k Ne?e
2016 Aile İşi Müjde
2015 Ne Münasebet Nil
2015 Sakli Elif
2014 Aşktan Kaçılmaz Yasemin
2014 Kızılelma Zeynep Gevher
2013 İnadına Yaşamak Sedef
2013 Su ve Ateş Nupelda
2013 Ana (Kisa film) Bir Hayat Kadını
2013 Osmanlı Tokadı Irmak Güzel
2012 Suskunlar Nisan
2012 Seksenler Seçil
2011 Kurt Kanunu Ballı Naciye
2007-2011 Arka Sıradakiler Zehra