Gündem İstanbul'da dehşet saçmıştı! Saatler sonra yakalandı

İstanbul'da dehşet saçmıştı! Saatler sonra yakalandı

18.01.2020 - 19:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Kadıköy'de dün akşam saatlerinde 4 dakika arayla önce terk ettiği eşini ardından annesini kurşun şansına tutarak öldüren Tahsin Yüksekova isimli katil zanlısı uyuşturucu bağımlısı çıktı. Firar edip kaçmaya çalışırken polis tarafından 2 saat sonra yakalanıp gözaltına alınan be uyuşturucu bağımlısı olduğu tespit edilen Yüksekova nın ilk ifadesinde cinayetleri baba ve abisinin azmettirmesiyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

İstanbulda dehşet saçmıştı Saatler sonra yakalandı

Cemil Topuzlu caddesi üzerinde dün akşam saat 18.30 sıralarında önce çiçek satan 36 yaşındaki eşi Seyhan Yüksekova'yı ardından annesi Zülfiye Yüksekova yı kurşun yağmuruna tutarak öldüren ve olaydan 2 saat sonra kaçmaya çalışırken Ataşelerde yakalanıp gözaltına alınan eski sabıkalı Tahsin Yüksekova'nın gözaltında tutulduğu Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgu işlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Saat 14.30 gibi adliyeye sevk edilmesi beklenen Yüksekova'nın yapılan ilk kan testlerinde uyuşturucu bağımlısı olduğu ve olay esnasındada uyuşturucu almış olduğu tespit edildi.

İstanbulda dehşet saçmıştı Saatler sonra yakalandı

 

Cinayet, yaralama, tehdit, hakaret ve ruhsatsız silah taşımaktan çok sayıda sabıkası bulunan ve bird süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen 38 yaşındaki katil zanlısının öldürdüğü eşini öldürmeden önce de terk edip başka bir kadınla yaşamaya başladığı polis tarafından tespit edildi.

Geceyi emniyette geçiren ve ilk sorgu ve beyanlarında cinayeti babası ve abisinin isteğiyle gerçekleştirdiğini ifade ettiği öğrenilen katil zanlısının cinayetlerin nedenini ise ahlaksızlık olarak açıkladığı öğrenildi.

Şahısın adliyeye sevk edilmek üzere emniyetteki son işlemleri devam ediyor.