Gündem Poyraz Karayel 64. yeni bölüm için geri sayım başladı!

Poyraz Karayel 64. yeni bölüm için geri sayım başladı!

12.10.2016 - 10:16 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizilerinden olan Poyraz Karayel 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında Ayşegül'ün gördüğü Poyraz rüya mı gerçek mi? Heyecan dolu yeni bölüm ile Poyraz Karayel Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Poyraz Karayel 64. yeni bölüm için geri sayım başladı

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran "Poyraz Karayel" 12 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

POYRAZ KARAYEL 64. BÖLÜM YENİ FRAGMANI



Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...

Haberin Devamı
Poyraz Karayel 64. yeni bölüm için geri sayım başladı

POYRAZ KARAYEL GENEL HİKAYE

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye... Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır.

Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.