Gündem Rengarenk 8. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Rengarenk 8. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

13.09.2016 - 23:12 | Son Güncellenme:

Rengarenk yeni bölümü için heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Rengarenk dizisi yeni bölüm fragman videosu ve son bölüm detaylarını bu haberimizden takip edebilirsiniz. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen dizi ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte Rengarenk dizisi yeni bölümü ve dahası…

Rengarenk 8. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Rengarenk, ilk bölümü ile AB Sosyal Statü ve 20+ABC1 Kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşmişti. Zamanla başlayan yeni dizilerle Rengarenk'in reytinglerde düşüşü başladı. Son olarak 7. bölümü ile ekrana gelen Rengarenk dizisi 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bayram dolayısı ile ertelendiği tahmin edilen Rengarenk dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

Yapımcılığını NTC- Medya/ Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği ve başrollerinde ise sempatik güzel Selin Şekerci, yakışıklı oyuncu Kaan Taşaner'in paylaştığı dizi Rengarenk 8. yeni bölümü ile 23 Eylül 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da Atv'de.

RENGARENK DİZİSİ 8. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA TAKİP ET>>>

Haberin Devamı

İŞTE RENGARENK DİZİSİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Rengarenk dizisi son bölümünde, bir yanda aşka inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretlerinden Renk'in hikâyesi! Can, sonunda Renk'in gerçekte ünlü bir yıldız olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeği kendinden saklayan kim varsa gidip hesap sorar. Renk ise Can'a kendini affettirmenin yollarını aramaya başlar. Tüm bunlar yaşanırken Aras, Can ve Renk'i kesin olarak ayıracak bir planın içindedir.Diğer yandan Sedef'i, Yiğit'ten kıskanan Pars, Sedef'e ilanı aşk eder. Sedef duydukları karşısında şaşırır ve Pars'a ne cevap vereceğini bilemez.

Öte yandan Ege, kafeye müşteri gelmediği için maddi anlamda zor durumdadır. Bunu fark eden Neşe kendince bir plan yapar ve kafeye müşteri çekmeyi başarır. Ege ve Neşe giderek yakınlaşmaya başlamışlarken; yaşanan şok bir gelişme ile iş ve aşkları arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

Haberin Devamı

Hikaye ve Künye: Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp

Yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ebru Hacıoğlu

CEM BELEVİ, "RENGARENK" DİZİSİNİ BIRAKTI!

Kurban Bayramı'nın 1’inci günü Bodrum’da sahne alan ünlü şarkıcı Cem Belevi, “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıkladı. Belevi, Ekim ayında single çıkaracağını söyledi.

Bodrum Rixos Premium Otel'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Cem Belevi, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Belevi, sahnede yerinde duramadı. Canlı performansta yapan Belevi, hayranlarından tam not altı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belevi, Kurban Bayramı boyunca çalıştığını ifade ederek, “Bodrum Rixos'da birazdan sahneye çıkacağım, onun hazırlıklarını yapıyoruz. Yoğun bir bayram trafiği var. Bayramın 1’inci günü Bodrum’dayım, 2’ci günü Antalya, 3’cü günü tekrar Bodrum ve bayramın son günü ise İstanbul’da sahnemiz var. Bayramın 4 günü yoğun geçecek. Bende bayramı sevdiklerimle kucaklaşarak, eğlenerek ve şarkı söyleyerek geçiriyorum” şeklinde konuştu.
Rol aldığı “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıklayan Belevi, “Ben dizinin İstanbul ayağında yokum, ayrıldım. Biraz daha müziğe odaklanmak istiyorum. Şimdi single'ım çıkacak Ekim ayında. İzmir’de iken benim için çok daha keyifliydi dizi ama İstanbul’a gelince daha ciddi bir şekilde müziğe hazırlanmaya başladım. Şu anda Ekim ayında çıkacak bir single'ım var, 2017’de ise çıkaracağım bir albüm var. Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünde ve Gülşen’in de dokunuşlarıyla yeni şarkılar hazırlanıyor” dedi.

Haberin Devamı

Sinema filmine hazırlanıyor
Yeni bir sinema filmi için teklif aldığını da söyleyen Belevi, “Oyunculuğu ve müzik yapmayı birbirinden fazla ayırmıyorum. Ben besteci olduğum için bu şekilde bir yola girdim ve kendi bestelerimle çıktım yola. Şarkıcılıkta ilerlerken oyunculuk teklifi geldi, ben de değerlendirdim. Şimdi yoluma devam ediyorum şarkılarımla. Yine güzel bir proje gelirse inceleriz. Şu anda bir sinema filmi var. Menajerimle beraber okuduğumuz ve incelediğimiz bir senaryo var. Beni çok heyecanlandırıyor sinema projesi. Bu yoğunluğun içerisinde onu araya sıkıştırmakta istemiyorum. Bir yandan da sinema filminde oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Oyunculuk tutkuya dönüştü”
Belevi, oyunculuğu çok sevdiğini de söyleyerek, “Oyunculuk müzikten sonra başladı. Bir tutku haline dönüştü ve ben çok seviyorum. Bu dalda kendimi geliştirmek çok istiyorum. İki romantik komedi tarzında bir rol aldım. Ama şimdi bir ters köşe yapıp, kendimi biraz daha geliştirip ispat etmem için bir dram rolünde oynamak isterim” dedi. Gece geç saatlere kadar konserine devam eden Belevi, hayranlarıyla beraber şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.