Gündem Safa Sarı kimdir? Safa Sarı'yı nereden tanıyoruz?

Safa Sarı kimdir? Safa Sarı'yı nereden tanıyoruz?

11.02.2019 - 10:02 | Son Güncellenme:

Safa Sarı kimdir sorusu son günlerin en fazla araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Organize İşler Sazan Sarmalı filminde Numan Kulunç karakterine hayat veren ve Çok Güzel Hareketler 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan Safa Sarı gösterdiği performans ile araştırılmaya başlandı.

Safa Sarı kimdir Safa Sarıyı nereden tanıyoruz

Çok Güzel Hareketler 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan Safa Sarı aynı zamanda Organize İşler Sazan Sarmalı filminde de rol aldı. Filmde Nurullah Kulunç karakterine hayat veren Safa Sarı filmde gösterdiği performansın yanı sıra Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler'de çıktığı skeçlerdeki sempatik tavırları ve yetenekli halleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Çok Güzel Hareketler'in yeni Eser Yenenler'i Safa Sarı kimdir?

Haberin Devamı

SAFA SARI KİMDİR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Safa Sarı, kendisini şu şekilde ifade ediyor;

"22 Haziran 1992 yılında Üsküdar’ın Zeynep Kamil Hastanesi’nde doğmuşum hemşire beni ellerine aldığında “bunun ne kadar büyük elleri var bunun” demiş bana... Çocukluğum sokaklarda çamurda, kirde, pasta oynaya oynaya geçti. Annem hakkını helal etsin çok uğraşmış benimle Ertuğrul Gazi İlkokulu’na başladığımda her gün yakalığımı yırtıp eve dönüyordum. Annem de onu dikip beni geri gönderiyordu. Tiyatroya ilkokulun okuma bayramında elmasını paylaşamayan çocuklara ders olsun diye hepsini yiyip bitirdiğim bir rol ile başladım. O günden sonra kilomu hiç kontrol edemedim. Yazları zayıf ve sıcak, kışları kilolu ve soğuktum. Liseyi semtimiz Kaynarca’nın nezih okulu Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nde okudum. Düz liseydi. Okulun tiyatro klubüne gittim ve tiyatro sevgim tıpkı ben gibi artarak devam etti şuan da ergenlik hayalim olan imrenerek baktığım, içinde olmak hayalleri ile yanıp tutuştuğum BKM Mutfak ekibindeyim."

Haberin Devamı

Safa Sarı'yı ilk olarak Yetenek Sizsiniz sahnesinde tanımıştık.