Gündem Sahadan Metin’e destek

Sahadan Metin’e destek

15.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Lösemiyle savaşan 4 yaşındaki Metin’e babasının arkadaşları halı sahada maça çıkarken açtıkları pankart ile destek oldu.

Sahadan Metin’e destek

İzmir’de Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Kamil Göktaş ile Esra Göktaş’ın oğlu olan 4 yaşındaki Servet Metin Göktaş sağlıklı, hareketli bir çocuktu. Hareketleri bir anda yavaşlayan çocuğa geçtiğimiz temmuz ayında lösemi teşhisi konuldu. Bunun üzerine Servet Metin, Ankara’da LÖSEV’e (Lösemili Çocuklar Vakfı) bağlı LÖSANTE Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Kamil Göktaş (33) ile 6 aylık hamile olan eşi Esra Göktaş (28) da evlerini Ankara’ya taşıdı.

Haberin Devamı

Uygun ilik aranıyor

Kamil Göktaş’ın Bayraklı Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşları da aileye moral vermek istedi. Mesai arkadaşları bu nedenle halı sahada yapacakları maç öncesi ‘Göktaş Ailesi dualarımız sizlerle yazılı’ bir pankart açtı. Ailenin fotoğrafının da bulunduğu pankart, hem moral oldu hem de uygun ilik bulunması için farkındalık yarattı. Çünkü Metin Servet’e ilik nakli yapılması gerekiyor. Anne - babanın iliği çocuklarıyla uyumlu çıkmadı. Şimdi yakınları arasında uygun ilik aranıyor. Kamil Göktaş, aralık ayında doğacak ikinci çocuğunun da bir umut olabileceğini söyledi. Göktaş, “İnşallah daha önce uygun ilik bulunur” dedi.
l NEVRA UÇKAÇ DHA

Sahadan Metin’e destek