Gündem Şahane Damat dizisi 1. bölüm kahkahaya boğdu!

Şahane Damat dizisi 1. bölüm kahkahaya boğdu!

20.06.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Yaza bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Şahane Damat dizisi 1. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanla beklenen çiçeği burnunda dizi Şahane Damat konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. İşte Şahane Damat 1. bölüm ve detaylar...

Şahane Damat dizisi 1. bölüm kahkahaya boğdu

Starv Tv bu yaz da bomba gibi diziler ile sezona hızlı bir giriş yaptı. Bunların başında yer alan Şahane Damat sempatik konusu ile ilgi çekeceğe benziyor. İşte Şahane Damat 1. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Star Tv ekranlarının yeni dizisi Şahane Damat için sayılı günler kaldı. Çiçeği burnunda dizinin kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Yaza damgasını vurmaya iddialı dizi için merak edilenler...

ŞAHANE DAMAT 1.BÖLÜM 3. FRAGMANI

ŞAHANE DAMAT 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Haberin Devamı

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

Şahane Damat dizisi 1. bölüm kahkahaya boğdu

Ali Ersan Duru, (d. 19 Eylül 1984) Ankara doğumlu Türk oyuncudur.

Oyunculuğa on sekiz yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. 2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı.

Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Aynı dönem içerisinde kamera oyunculuğu workshopları da aldı.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Şahane Damat dizisi 1. bölüm kahkahaya boğdu

Burcu Özberk (d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.
Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.