Gündem Şahin Tepesi 6. bölümde neler oldu! Şahin Tepesi neden bitti?

Şahin Tepesi 6. bölümde neler oldu! Şahin Tepesi neden bitti?

29.12.2018 - 09:50 | Son Güncellenme:

Sezona iddialı giren ancak 6 bölüm yayınlandıktan sonra yayın hayatına son verilen Şahin Tepesi, sevenlerini üzerek ekranlara veda etti. Dün akşam yayınlanan 6. final bölümüyle son kez ekranlara konuk olan dizinin neden ani bir kararla final yaptığı seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki Şahin tepesi finalinde neler oldu, Şahin Tepesi neden bitti?

Şahin Tepesi 6. bölümde neler oldu Şahin Tepesi neden bitti

ATV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Şahin Tepesi'nde dünkü final bölümü ile sona gelindi. Herkesin aklında soru ise Şahin Tepesi neden bitti oldu!

Haberin Devamı

ŞAHİN TEPESİ 6. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

28 Aralık'ta yayınlanan 6. son bölümde gerçekler ortaya çıktı. Mete'nin adımı köşkte dengeleri değiştirirken Efe ve Verda da sonunda aşka teslim oldular. Tuna, Mete'ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda'yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyi su yüzüne çıkmasına sebep oldu.

ŞAHİN TEPESİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Henüz 6. bölümde izleyicisine veda eden dizi sevenlerini üzdü. Herkes final kararının neden alındığını merak ederken dizinin istenen izlenme başarısını gösteremediği için kanal tarafından erken final ile sonlandırıldığı öğrenildi.