Gündem Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?

Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?

27.08.2019 - 14:40 | Son Güncellenme:

Samsun Üniversitesi'ne 27 4/B sözleşmeli personel alınacak. Sözleşmeli personelden 10'u büro personeli, 17'si ise destek personeli olacak. Bugün yayımlanan ilan için adaylara verilen süre 15 gün... Peki, Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?

Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü bugün bir ilan geçti. Yayımlanan ilanda "Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara" göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2018 veya 2019 KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır." denildi.

Haberin Devamı

İlan Sonrası başvuru yapmak isteyen adaylar, detaylara ulaşmak isterken bir yandan da "Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS puan sıralaması sonrasında asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki 5 (beş) iş günü içerisinde Personel Daire Başkanlığı tarafından belirlenecektir. Yerleştirme sonuçları www.samsun.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Asıl kazananlardan süresi
içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya http://www.samsun.edu.tr aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların http://www.samsun.edu.tr adresinde yayınlandığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde işe başlamaları için gerekli evrakları tamamlayarak şahsen Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. İşe başlama için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin http://www.samsun.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir.

Haberin Devamı

İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.