Gündem Savaşçı 36. bölümün ardından 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 36. bölümün ardından 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.03.2018 - 08:26 | Son Güncellenme:

Savaşçı dün akşam 36. son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Savaşçı son bölümde izleyenler ekrana kilitlendi. Kılıç Timi zorlu operasyonda. 3'ü ağır yaralı olan askerler şehit düşüyor. Duygu yüklü anlar... Peki, Savaşçı 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 36. bölümün ardından 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Savaşçı dün akşam yine duygu yüklü sahnelere yer verdi. Şehit düşen askerlerin ailelerine acı veren Albay oldukça zor dakikalar yaşadı.

Haberin Devamı

Savaşçı 37. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Dzinin yeni bölümü 25 Mart Pazar akşamı FOX TV'de...

SAVAŞÇI 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Haberin Devamı

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.