Gündem Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül kimdir?

02.12.2015 - 11:02 | Son Güncellenme:

Seda Akgül bu akşam ekranların sevilerek izlenen programı 3 Adam'a konuk oluyor. TV 8 ekranlarının Çarşamba akşamları kahkahası bol programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer bulunuyor. Peki Seda Akgül kimdir? İşte Seda Akgül ile ilgili bilinmeyenler..

Seda Akgül kimdir

Seda Akgül ekranların bol kahkahalı programı 3 adam'a konuk oluyor. TV 8'in sevilen programı 3 Adam'da Seda Akgül'ün bu akşam göstereceği performans merak uyandırıyor. Peki Seda Akgül kimdir?

Haberin Devamı

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.

Haberin Devamı

3 ADAM'DA BU AKŞAM

Yayın Tarihi: 2 Aralık Çarşamba
Yayın Saati: 22.15
Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam, 2 Aralık Çarşamba akşamı canlı yayınla TV8’de.
3 Adam bu hafta; Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer’i konuk ediyor.
Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç 3 Adam ile birlikte eğlenceli keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.
3 Adam’a bu yıl sadece skeçler ve stüdyo konukları değil, siz de katılacaksınız!
TV8 Yan Ekran Uygulamasını akıllı telefonuna indiren tüm izleyicilerimiz 3 Adam’ın sohbetlerine dahil olacak.
“3 Adam” 2 Aralık Çarşamba akşamı canlı yayınla 22.15’de TV8’de!