Gündem Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra kim?

Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra kim?

27.11.2019 - 11:04 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra'nın ayaklarını öptüğü görüntüler gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra hakkında arayışa geçti. Selin Ciğerci kimdir? Gökhan Çıra kimdir? İşte evlilikleriyle iz bırakan çift hakkında merak edilenler...

Selin Ciğerci kimdir Selin Ciğercinin eşi Gökhan Çıra kim

Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor. Ekim ayında evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında merak edilenler haberimizde...

Haberin Devamı

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 1984 yılın dünyaya geldi. Zeytinburnu’da bir gecekonduda büyüdü ancak babasının işleri iyi gidince hayatı da değişti. Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Selin Ciğerci, verdiği bir röportajda bir dönem Türkiye’nin en ünlü futbolcularından biriyle olduğu açıkladı ancak ismini verdi. Ayrıca bu kişi için söylediği “Bana çok pahalı hediyeler, yüzükler aldı. Hatta spor bir Porsche aldı” açıklamasıyla konuşuldu.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu. Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor’da top koşturmaya başladı. Genç futbolcu, forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birlikte. İkili sosyal medyada sık sık birlikte çekildikleri fotoğraflarını paylaşıyor.