Gündem Sema Apak kaç yaşında nereli?

Sema Apak kaç yaşında nereli?

07.04.2017 - 14:50 | Son Güncellenme:

Sema Apak, Survivor performans sıralamasının en üstünde yer alan isim olarak öne çıkıyor. Survivor'a geldiği günden bu yana 142 oyuna çıkan Sema Apak 94 oyunu kazanarak takımına büyük katkı sağladı. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı sakatlığın ardından üç haftaya yakın bir süre oyunlardan uzak kalan yarışmacının yokluğunda Ünlüler Takımı zor günler geçirmişti. Peki Sema Apak kaç yaşında nereli?

Sema Apak kaç yaşında nereli

Survivor'da en dikkat çekici performansı sergileyen isimlerin başında gelen Sema Apak yarışmalarda bugüne kadar gösterdiği üstün performans ile birçok oyununun kazanılmasında takımına büyük katkı sağladı. Son dönemde yaşanan ayrışmalarla birlikte Survivor adasında Serhat, İlhan ve Furkan ile yakın ilişkiler kuran Sema Apak kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

SEMA APAK KİMDİR?

Survivor 2017 Ünlüler takımında yarışan Milli atlet Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, 1985 yılında Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet Apak, 1.69 boyunda ve 54 kg ağrlığındadır. 31 yaşında olan Apak, geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi.

Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında Yarışma hakkını elde eden Apak, 400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn ile elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenen Apak'ın bu evlilikten Ali isminde bir oğlu vardır. Apak, Survivor yarışmasına katılmadan önce eşiyle anlaşmalı olarak ayrıldı.