Gündem Seni çok özleyeceğiz

Seni çok özleyeceğiz

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sanat dünyasından birçok isim Demirören ailesinin acısını paylaştı. Taziye mesajları paylaşan sanatçılar Erdoğan Demirören için ‘seni çok özleyeceğiz’ ifadesini kullandı.

Seni çok özleyeceğiz

Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim üzüntülerini paylaştı.

Haberin Devamı

-Mustafa Sandal: Çok kıymetli Erdoğan Demirören amcam seni çok özleyeceğim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Demirören Ailesi’ne sabırlar diliyorum.

Seni çok özleyeceğiz

- Orhan Gencebay: Erdoğan ağabey bu dünyadaki görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum, Türkiye için çok önemli ve değerli bir insandı. Başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

Seni çok özleyeceğiz

- Seda Sayan: Çok kıymetli büyüğüm, değerli ağabeyim Erdoğan Demirören’i kaybettik. Başımız sağ olsun, Allah, Demirören Ailesi’ne sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Seni çok özleyeceğiz

- Berna Laçin: Sayın Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah taksiratını affetsin.

Seni çok özleyeceğiz

- Sevim Emre: Değerli büyüğüm, sevgi dolu koca yürekli ağabeyim Erdoğan Demirören’i kaybettik. Demirören Ailesi’ne ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nurlarda uyu canım abim, mekânın cennet olsun.

Haberin Devamı

Seni çok özleyeceğiz

- Acun Ilıcalı: Medya ve sanayi dünyasının öncü isimlerinden değerli büyüğümüz Sayın Erdoğan Demirören’in kaybından büyük üzüntü duydum. Başta sevgili ağabeyim Yıldırım Demirören olmak üzere tüm ailesine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

- Nur Yerlitaş: Allah rahmet eylesin.

‘İnsanlara yol gösteren harika bir insandı’

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iş adamları Göksel Gümüşdağ, Orhan Keçeli acı haberin duyulmasının ardından İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’ne taziye için gelen isimler arasında yer aldı. Demirören Ailesi’nin yakın dostu iş adamı Göksel Gümüşdağ, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, oldukça üzgün olduğu belirterek, “Bilgisinden, deneyiminden istifade ederdik. Enerjisi yüksek bir insandı. Hep pozitif değerlendirmeler yapardı. Derin üzüntü içindeyim. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olur. Çok hayırsever bir iş adamıydı. Aileyle de kadim bir dostluğumuz var. Bir kez daha gerek Yıldırım başkana gerek ailenin diğer mensuplarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Seni çok özleyeceğiz

Seni çok özleyeceğiz