Gündem Sera Tokdemir kimdir? Sera Tokdemir kaç yaşında?

Sera Tokdemir kimdir? Sera Tokdemir kaç yaşında?

21.05.2019 - 09:37 | Son Güncellenme:

Dizi ve filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Sera Tokdemir kimdir? Sera Tokdemir'i hangi dizilerden tanıyoruz? İşte Sera Tokdemir'in hayatı ile ilgili merak edilenler...

Sera Tokdemir kimdir Sera Tokdemir kaç yaşında

Ahmet Tokdemir ve Serap Tokdemir'in kızları olarak 1981 yılında Mersin'de doğdu. Liseyi Özel Akdeniz Palmiye Koleji'nde bitirdi. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi'nden (TOMYO) mezun oldu. 2003 yılında dönemin Beşiktaş kalecilerinden olan Göksel Gencer ile evlendi, bu evliliğnden Boran Göksel Gencer adında bir oğlu oldu. 2009 yılında eşinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Zirve Sanat Merkezi'nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak tiyatroya başladı. 2009 yılında Plato Film Okulu'nda Ayla Algan yönetiminde oyuncu yönetimi, beden dili, dublaj, sinema-dizi-reklam oyunculuğu eğitimi aldı.

Birçok sinema, dizi, reklam ve klip çalışmalarında yer alan oyuncu, 2010 yılında Elbiseler Fora ekibine katılmıştır. İlk çıkışını, Kanal D'de yayınlanan Kanıt ve sonrasında ATV'nin sevilen dizisi Hayat Devam Ediyor ile yapmıştır. Hayat Devam Ediyor dizisi için, söz ve müziği kendine ait diziyle aynı adı taşıyan bir şarkı seslendirmiştir. 2013 yılında Ben de Özledim dizisinde rol almıştır. 2014 sonbaharında başlayan Kertenkele dizisinde "Zehra" karakterini canlandırmıştır.