Gündem Seray Kaya kimdir?

Seray Kaya kimdir?

19.07.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter'de, 'Gül' karakterine hayat veren Seray Kaya, başarılı oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Huzur Sokağı ve Kocamın Ailesi gibi sevilen dizilerde de rol almış olan Seray Kaya, güzelliğiyle de çok konuşuluyor. Peki Seray Kaya kimdir? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Seray Kaya kimdir

MF Yapım’ın yeni televizyon projesi Gülümse Yeter çok sevildi. Dizide yer alan 'Gül' karakteri ise, güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Peki Gülümse Yeter dizisinde, Gül karakterine can veren Seray Kaya kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter ise, Show Tv ekranlarının yeni gözdesi olmaya aday görünüyor.

Gülümse Yeter'in 'Gül' karakterini tanıyalım

Seray Kaya kimdir

Özdemir ailesinin ortanca çocuğu, Yasemin’in ablası. Mesafeli ve soğuk yapısı sadece ailesiyle değil hastane içerisindeki ilişkilerini de bozuyor. Yardıma ihtiyacı olduğunda arayabileceği bir arkadaşı yok. Parasının değerini ve para kazanmanın önemini biliyor. Kazandığını çantaya ayakkabıya yatırmak yerine kitaplara harcıyor.

Seray Kaya Kimdir?

Seray Kaya 4 Şubat 1991’de İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuğa gönül veren Seray Kaya lise eğitiminden sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Seray Kaya aynı zamanda İsmet Üstekin’den de oyunculuk dersi aldı.

Haberin Devamı

Seray Kaya ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı dizisi ile yaşadı ve bu dizide Rezzan karakterini canlandırdı.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan Kocamın Ailesi adlı dizide Miray karakterini canlandırdı ve büyük bir çıkış yakaladı. Seray Kaya son olarak 2015 yılında Evli ve Öfkeli dizisinde boy gösterdi.

Oyuncu şimdilerde Gülümse Yeter dizisinde Gül karakterine hayat vermektedir.
Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2016 – Gülümse Yeter (Gül Özdemir) (TV Dizisi)
2015 – Evli ve Öfkeli (TV Dizisi)
2014 – Kocamın Ailesi (Miray) (TV Dizisi)
2012 – Huzur Sokağı (Rezzan) (TV Dizisi)