Gündem Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan neden ameliyat oldu?

Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan neden ameliyat oldu?

05.07.2019 - 10:45 | Son Güncellenme:

Türk Halk Müziği sanatçısı olan Sevcan Orhan geçtiğimiz aylarda girdiği ameliyat ile sevenlerini korkuttu. Ameliyatı başarıyla geçen Sevcan Orhan kaç yaşında? İşte Sevcan Orhan ile ilgili merak edilenler..

Sevcan Orhan kimdir Sevcan Orhan neden ameliyat oldu

Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982 İstanbul doğumlu, aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısı. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. Lisede okurken bir gazetenin düzenlemiş olduğu liseler arası Türk halk müziği yarışmasında 3'üncülüğü kazandı. Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ses eğitimi bölümüne girdi. 2000 yılında Nenni Bebek isimli ilk müzik albümünü çıkardı.

Haberin Devamı

2012-2013 arası Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sunmuştur.

AKCİĞERİNDE BİR KİTLE ORTAYA ÇIKTI

Akciğerinde bir kitle olduğu ortaya çıkan ünlü türkücü Sevcan Orhan, özel bir hastanede ameliyat oldu.

Geçirdiği operasyonun ardından yoğun bakımda tedavi gören Orhan, yaşadığı zor günlerin ardından hastanede odasında çektiği videoyu paylaştı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Sevcan Orhan, "Akciğerimde bir kitle olduğu ortaya çıktı.

Çok küçük bir kitleydi. Kötü huylu olmadığı belliydi ama doktorum orada durmaması ve alınması gerektiğini söyledi.

15 Mayıs günü hastaneye yattım. Kitle küçük ve kötü huylu olmasa da akciğer ameliyatları gerçekten ağır. İki gün yoğun bakımda kaldım.