Gündem Siyah Beyaz Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslı'ya büyük şok...

Siyah Beyaz Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslı'ya büyük şok...

17.04.2018 - 07:48 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 26. son bölümünde Cüneyt ve Ferhat ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Ferhat, Aslı'ya verdiği sözü tutmak için elinden geleni yapar. Fakat Aslı gerçeği öğrenir. Siyah Beyaz Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah Beyaz Aşk 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı Aslıya büyük şok...

Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk dün akşam yine herkesi ekran başına kilitledi. Heyecanla takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk’ın 16 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde eve geri dönen Cüneyt, herkesin tepkisini çeker. Aslı’nın yeğeni Jülide’nin itirafı sonrası tüm aile şok olmuştur ve Cüneyt’in gelişi yeni hesaplaşmaları da beraberinde getirir.

Aslı ile Ferhat, bebek haberiyle hayatlarına yeni bir boyut kazandırır. Kardeşi Yiğit’in gözleri önünde vurulduğuna şahit olan Ferhat, yeni hayatı için önemli kararlar alır. Artık Aslı ve bebeğini düşünerek tehlikeden uzak bir hayatın hayalini kurmaya başlar. Bu teklif, Aslı’nın uzun zamandan beri beklediği bir hadisedir. Ferhat, silahını atarak Aslı’ya verdiği sözlerde ne kadar kararlı olduğunu göstermek ister.

Fakat Ferhat’ın verdiği sözleri tutması o kadar kolay olmayacaktır. Jülide ile Vildan’ın eğlenmek için çıktıkları gece, Vildan hayatına dair saklı tuttuğu şeyleri dile getirir. Vildan, çocukluğundan beri Ferhat’a aşık olduğunu hatta bir gece birlikte olduklarını itiraf eder. Jülide, hiç beklemediği bir anda çok önemli bir koz elde eder. Vildan ile Cüneyt’in kızı Özge’nin babasının kim olduğunu araştırmaya başlar. Aslı’dan intikam almak için onu bulan Jülide, bu bilgileri Aslı ile paylaşır. Aslı ile Ferhat’ın ayrılması için her şeyi yapmaya hazır olan Jülide, Cüneyt’in eve geri dönüşüyle sessizliğini bozar.

Haberin Devamı

Cüneyt’in gelişi, başta Ferhat olmak üzere herkesi harekete geçirir. Aslı, abisi Cem’in katili olarak bildiği Cüneyt’i görünce şaşkınlığını gizleyemez. Cüneyt, affedilmek ister ve ailenin karşısına çıkar. Jülide, yaptığı açıklamayla damgasını vurur. Özge’nin babasının Ferhat olduğunu savunur. Duydukları karşısında şoka giren Aslı, ne diyeceğini bilemez. Aslı ile Ferhat, yeni bir sınavla karşı karşıya gelir.

Öte yandan Ferhat, intikam için kolları sıvar ve Cüneyt’i öldürmeye yeltenir. Aslı’ya verdiği sözü tutmakta zorlanan Ferhat, önemli bir kararın eşiğindedir.