Gündem Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak?

Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak?

29.08.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

STAR TV ekranlarına yeni bir soluk geliyor. Siyah İnci adlı yeni proje daha başlamadan adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde ise ilk bölüm fragmanı yayınlanan Siyah İnci dizisinin ise ne zaman başlayacağı belli oldu.

Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak

Çeşme Ildır’da çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor.

Haberin Devamı

Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı...

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor.

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizinin senaristi ise Yekta Torun.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Siyah İnci” Eylül'de Star’da.

SİYAH İNCİ İLK BÖLÜM FRAGMAN

SİYAH İNCİ OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL (HAZAL)

Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak

1993 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen dünyalar güzeli Hande ERÇEL 24 yaşındadır. 2012 yılı Dünya güzellik yarışması 2. sidir. 1.75 cm boyunda ve ortalama 55 kg olan güzelimiz sektöre bir çok arkadaşı gibi Çılgın Dershane serisi ile merhaba demiş ve sektörde çok aranan güzellerden olmayı başarmıştır. Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterine hayat vermesi ile hayatı değişmiş son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrol olarak yer almıştır.

TOLGAHAN SAYIŞMAN (KENAN)

Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak

35 yaşında olan yakışıklı oyuncu Tolgahan SAYIŞMAN 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Almeda Abazi ile 2017 yılında mutlu bir birlikteliğe imza atmıştır. Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Tolgahan SAYIŞMAN 2015 yılında Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışmasında dünya güzeli seçilerek ismini duyurmayı başarmıştır. Sektöre modellikten sonra ilk olarak Acemi Cadı dizisi ile giren Tolgahan SAYIŞMAN Lale Devri ve Asla Vazgeçmem dizileri ile bir dünya starı olmayı başarmıştır.

BERK HAKMAN (VURAL)

Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak

1981 yılında Ankara dünyaya gelen Berk HAKMAN 35 yaşındadır. Kaçak(Ertan Demir) Kurtlar Vadisi Pusu(Psikopat Taylan) ve Suskunlar(Gurur Kutay) dizilerinde rol almıştır. Son olarak Hayatımın Aşkı dizisinde Kaan karakterine hayat vermiştir.