Gündem Şöhret Kafası ne zaman başlıyor?

Şöhret Kafası ne zaman başlıyor?

10.07.2018 - 10:08 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni programı olan Şöhret Kafası için heyecan dorukta. Sunuculuğunu Eser Yenenler'in yapacağı Şöhret Kafası ne zaman başlayacak? İşte Şöhret Kafası programının heyecanlandıran fragmanı...

Şöhret Kafası ne zaman başlıyor

Açılsın kapılar... Yansın ışıklar... Tutulsun nefesler... O geliyor; eğlence ve rekabete yeni bir soluk katmaya geliyor!

Haberin Devamı

Şöhret Kafası, 16 Temmuz Pazartesi günü başlıyor! Eser Yenenler'in sunuculuğunu üstlendiği Şöhret Kafası, 16 Temmuz Pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

ŞÖHRET KAFASI FRAGMAN

Eser Yenenler kimdir?

Eser Yenenler (d. 14 Şubat 1984, Bursa), Türk oyuncusu, yazar ve sunucu.

Hayatı

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

Oyunculuk Kariyeri

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

Haberin Devamı

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

Yeni dönemde ise Kanal D ekranında yayınlanacak olan Şöhret Kafası programının sunuculuğunu üstlenecek.