Gündem Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF sınav yerleri açıklandı - Açıköğretim sınav giriş belgesi sorgulama

Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF sınav yerleri açıklandı - Açıköğretim sınav giriş belgesi sorgulama

09.12.2019 - 13:52 | Son Güncellenme:

AÖF sınav yerleri az önce açıklandı. Hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim sınavları için giriş yerleri Anadolum Mobil uygulaması'ndan sorgulanailiyor. Peki, AÖF sınav yerleri Anadolu.edu.tr'de açıklandı mı?

Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF sınav yerleri açıklandı - Açıköğretim sınav giriş belgesi sorgulama

Açıköğretim sınav yerleri belli oldu. Hafta sonu uygulanacak olan AÖF sınavları için giriş yerleri elektronik ortamda erişime açıldı. Sınava girecek adayların sınav giriş belgelerini ve kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi ara sınavları 14-15 Aralık tarihinde yapılacak. İki gün sürecek olan sınavlar iki oturumda gerçekleşecek. Sabah oturumları 09.30'da başlarken öğleden sonraki oturumlar saat 14.00'te başlayacak. Her ders için öğrencilere 30 dakika süre verilecek.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebilir, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü bugün saat 13:30'dan itibaren aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından ​alabilirler.

AÖF SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ