Gündem Son dakika: Beşiktaş'ta yol çöktü

Son dakika: Beşiktaş'ta yol çöktü

01.06.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

BEŞİKTAŞ'ta Barbaros bulvarında metro çalışmaları sırasında yolda çökme meydana geldi. Çukur açılan yol trafiğe kapatılırken çevrede önlem alındı. Ekiplerin çöken yol ile ilgili çalışmaları sürüyor. Olay yerine beton mikseri getirilerek çöken kısma beton dökülüyor. Çökmenin metro çalışmalarından kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulurken, İBB'den yapılan açıklamayla çökmeye metro tünel inşaatı kazısının neden olmadığı belirtildi.

Son dakika: Beşiktaşta yol çöktü

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda yolda çökme meydana geldi. Çökmenin metro çalışmalarından kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulurken, İBB'den yapılan açıklamayla çökmeye metro tünel inşaatı kazısının neden olmadığı belirtildi.

Barbaros Bulvarı'ndaki yol çökmesi nedeniyle, Dolmabahçe Caddesi üzerinden Zincirlikuyu istikametine ilerleyen araçların bir kısmı geri dönmek zorunda kalırken bir kısmı da yoluna Çırağan Caddesi üzerinden devam etti. Toplu ulaşım araçlarının ise Beşiktaş Meydanı'ndan geri döndükleri görüldü.

Haberin Devamı

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamada, "Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana gelen çökmenin metro tünel inşaatı kazısından meydana gelmediği anlaşıldı. Yapılan incelemede metro tünellerinde herhangi bir çökme-çatlama veya toprak kayması meydana gelmedi" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı açıklamada, Beşiktaş Barbaros Bulvarında meydana gelen çökmeye metro tünel inşaatı kazısının neden olmadığını belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana gelen çökmenin metro tünel inşaatı kazısından meydana gelmediği anlaşıldı. Yapılan incelemede metro tünellerinde herhangi bir çökme-çatlama veya toprak kayması meydana gelmedi. Çökme tünel koruma bandı ile yol arasında yaklaşık 3 metrelik bir alanda meydana geldi. Teknik incelemeden sonra çökme nedeni belirlenecek." Barbaros Bulvarı'ndaki yol çökmesi nedeniyle, Dolmabahçe Caddesi üzerinden Zincirlikuyu istikametine ilerleyen araçların bir kısmı geri dönmek zorunda kalırken bir kısmı da yoluna Çırağan Caddesi üzerinden devam etti. Toplu ulaşım araçlarının ise Beşiktaş Meydanı'ndan geri döndükleri görüldü.

Haberin Devamı