Gündem Son dakika deprem haberi! 13 Ocak İstanbul'da deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi deprem haberleri...

Son dakika deprem haberi! 13 Ocak İstanbul'da deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi deprem haberleri...

13.01.2020 - 21:39 | Son Güncellenme:

Türkiye'de deprem haberleri dur durak bilmiyor. Her geçen bir yenisinin eklendiği depremlere bu kez de İzmir Aliağa'da meydana gelen depremler konu oldu. Konuyla ilgili olarak vatandaşlar en çok deprem mi oldu, nerede deprem oldu, deprem kaç şiddetinde, merkez üssü neresi gibi en çok merak edilen soruların cevaplarını arıyor. İşte yurtta son dakika deprem haberlerinin ayrıntıları...

Son dakika deprem haberi 13 Ocak İstanbulda deprem mi oldu Kandilli Rasathanesi deprem haberleri...

Yurt genelinde meydana gelen depremlere bir yenisi de İzmir'den eklendi. Ajanslara son dakika olarak düşen haberin ayrıntılarına göre İzmir'in Aliağa ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

BU KEZ İZMİR'DEN KORKUTAN HABER! (13 OCAK)

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, İzmir Aliağa'da saat 01:50'de 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı depremin büyüklüğünü 2.9, derinliğini ise 14 kilometre olarak açıkladı.

Haberin Devamı

EN SON NEREDE VE NE ZAMAN DEPREM OLDU? (12 OCAK)

Türkiye saat 16.11 itibarıyla geceden bu yana birçok kez sarsıldı.  3'ten büyük bir deprem meydana geldi. 3.2 büyüklüğünde saat 12.54'te Bingöl'de meydana geldi. Şu saat itibarıyla Marmara Denizi 7 kez sallandı. Marmara Denizi'nde son deprem 15.51'de 1.9 büyüklüğündeydi.

Gün itibariyle merkez üssü Marmara Denizi olan son deprem haberi sonrası vatandaşlar bugün meydana gelen son depremler ile ilgili aramalara başladı. İşte 11 Ocak Cumartesi günü yurt genelinde meydana gelen son dakika depremleri ile ilgili tüm bilgiler ve tüm Türkiye'yi korkutan 4.7 şiddetindeki İstanbul depreminin ayrıntıları...

İSTANBUL BEŞİK GİBİ SALLANDI! (11 OCAK)


İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, Marmara Denizi'de Büyükçekmece'nin 33 kilometre güney batısında oldu. Kandilli Rasathanesi depremin 4.8 büyüklüğünde gerçekleştiğini açıkladı. Depremin derinliğinin ise 16 kilometre olduğu belirtildi. 

Haberin Devamı

AFAD da, merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıkladı.

Öte yandan AFAD "Meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Silivri ve çevresindeki ilçelerde oturanlar sokağa çıktı.

MARMARA DENİZİNDE ÜST ÜSTE 27 ARTÇI ŞOK (11 OCAK)

Son dakika haberine göre Marmara Denizi'nde üst üste tam 27 deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün geçtiği bilgilere göre saat 06.28'de başlamak üzere Güzelköy açıklarında 27 tane deprem oldu. En büyüğü 3.1 olan depremlerin derinlikleri ise 10 kilometre civarında değişiyor.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Son dakika deprem haberi 13 Ocak İstanbulda deprem mi oldu Kandilli Rasathanesi deprem haberleri...