Gündem Son dakika... Kilyos açıklarında kaybolan 3 kişinin yeri tespit edildi

Son dakika... Kilyos açıklarında kaybolan 3 kişinin yeri tespit edildi

10.01.2020 - 13:31 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre; Kilyos açıklarında batan teknede kaybolan 3 kişinin yeri TCG Alemdar gemisi tarafından tespit edildi. Öte yandan balıkçı teknesinden 3 kişinin kurtarılması yardıma gelen geminin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 3 kişinin kurtarıldıktan sonra yakınlarına sarıldığı da görülüyor.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Kilyos açıklarında saat 06.35 sıralarında Rus bayraklı "GLARD 2" isimli tanker ile Türk bayraklı "Dursun Ali Coşkun" isimli balıkçı gemisi çarpışmıştı. Kilyos açıklarında Rus bayraklı tanker ile çarpışan balıkçı teknesindeki 3 kişi kurtarılmıştı.

Haberin Devamı

Son dakika... Kilyos açıklarında kaybolan 3 kişinin yeri tespit edildi

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan İstanbul Valiliği, İstanbul Boğazı’nda Rus bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı trol teknesinin çarpışması sonrası başlatılan arama çalışmaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “İstanbul Boğazı'nda bugün sabah saatlerinde Rus bayraklı GLARD 2 adlı tanker gemisiyle Türk bayraklı DURSUN ALİ COŞKUN adlı balıkçı gemisinin çarpışmaları neticesinde meydana gelen kaza sonrasında başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda; Sahil Güvenlik Komutanlığından 4 bot, 1 dalış timi ve 1 helikopter, Jandarma Genel Komutanlığından 1 helikopter, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından TCG Alemdar gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden 2 bot ile arama-kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir” denildi.