Gündem İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi mi?

26.09.2019 - 17:14 | Son Güncellenme:

İstanbul'da son dakika büyük bir deprem meydana geldi. Son birkaç gündür sallanan İstanbul'da bu sefer depremin büyüklüğü 5.8'di. Bu korkunç depremin ardından yoğun bir şekilde "İstanbul'da yarın okullar tatil mi?" sorusu gündem oldu.

İstanbulda yarın okullar tatil mi Valilikten açıklama geldi mi

İstanbul'da saat 13.59 sıralarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkezüssü yine Marmara açıklarıydı. Paniğe neden olan deprem sonrası "Okullar yarın tatil mi?" sorusu yoğun bir şekilde aratıldı.

Haberin Devamı

OKULLAR 4 İLDE TATİL

Kocaeli merkezinde ve ilçelerde hissedilen depremde kısa süreli panik olurken bina içlerinde olan insanlar hızla kendini sokağa attı.

Deprem sonrası panik yaşanan Kocaeli genelindeki okullarda öğrenciler sınıflardan bahçeye çıkarılırken eğitime yarım gün ara verildi.

Deprem sonrası korku ile okul önlerine gelen veliler ise çocuklarını alarak evlerine döndü.

KOCAELİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ilk bilgilere göre kentte herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını açıkladı.

İSTANBUL

İstanbul Valiliği de okulların tatil edildiğini açıkladı.

BURSA

Bursa Valiliğinin kararıyla, Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

Haberin Devamı

YALOVA

Yalova'da da tüm okullarda deprem nedeniyle eğitime ara verildi.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği kentte meydana gelen 5.8'lik deprem nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği açıklandı. Yarın içinse herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bugün akşam saatlerinde valiliklerden bir açıklama bekleniyor. Öte yadan Bursa, Kocaeli ve Yalova'da da bugün okullar tatil edildi.

 

Yazarlar