Gündem Son dakika deprem haberi: Marmara Denizi'nde deprem! Şiddeti açıklandı

Son dakika deprem haberi: Marmara Denizi'nde deprem! Şiddeti açıklandı

11.01.2020 - 17:23 | Son Güncellenme:

Son depremler...Yurt genelinde meydana gelen yer yer sarsıntılar vatandaşları tedirgin ediyor. En ufak sarsıntıda deprem mi oldu arayışına geçenler, Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sitelerine akın ediyor. İşte 11 Ocak Cumartesi son depremler...son dakika deprem şiddeti...

Son dakika deprem haberi: Marmara Denizinde deprem Şiddeti açıklandı

Son dakika haberlerine, son dakika deprem haberi eklendi. Gelen son dakika bilgisine göre İstanbul'da 4.8 büyüklüğünden bir deprem meydana geldi. Marmara Denizi'nde 9 saatte büyüklükleri 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem kaydedildi.

Haberin Devamı

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

UZMANLARDAN İLK YORUM

Gelen son dakika bilgisine göre, Marmara Denizi'nde, Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedilirken, Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, "Artçı ve normal bir deprem olduğunu düşünüyorum. Daha önceki 5.7'lik depremin artçısı gibi duruyor" dedi.

Gelen son dakika haberine göre, saat 16.37'de merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 4.8 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,09 kilometre derinlikte oluştuğu belirlenirken, sarsıntı İstanbul'un pek çok noktasında da hissedildi.

Depremin ardından açıklama yapan Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, "Artçı ve normal bir deprem olduğunu düşünüyorum. Daha önceki 5.7'lik depremin artçısı gibi duruyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

9 SAATTE 35 DEPREM!

AA muhabirinin geçtiği son dakika bilgisine göre; Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından (AFAD) yaptığı derlemeye göre, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 1,6 büyüklüğündeki ilk deprem, saat 06.28'de meydana geld

Bu depremin ardından saat 15.26'ya kadar Şarköy ile Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa açıklarında, büyüklükleri 1,1 ile 3 arasında değişen 35 deprem daha kaydedildi.