Gündem Son depremler! Sakarya'dan korkutan deprem haberi! Son dakika deprem haberleri

Son depremler! Sakarya'dan korkutan deprem haberi! Son dakika deprem haberleri

02.06.2019 - 22:40 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde son zamanlarda meydana gelen depremler sonrası bugün de Sakarya'dan korkutan bir deprem haberi geldi. İstanbul'da da hissedilen deprem sonrası vatandaşlar Türkiye'de hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Son depremler Sakaryadan korkutan deprem haberi Son dakika deprem haberleri

Türkiye'de Mayıs ayının ardından Haziran'da da meydana gelen depremler ile ilgili vatandaşlar son depremler nerelerde oldu arayışlarına başladı. İşte Mayıs ayının son günlerinde ve Haziran başında Türkiye'de meydana gelen depremler...

SAKARYA'DA DEPREM! İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ! (2 HAZİRAN)

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.08'de Hendek'te 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

AFAD verilerine göre; Sakarya'nın Hendek ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi (BOUN) Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu. Kandilli'ye göre; yerin 9.5 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Hendek ilçesinin Yarıca köyü.

Öte yandan ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı.

MUĞLA'DA ÜST ÜSTE DEPREMLER (26 MAYIS)

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden verilen bilgiye göre, İlk deprem 15.00’te Yatağan ilçesi Cazkırlar Mahallesi'nde 3.4 büyüklüğünde gerçekleşti. Bu depremden 2 dakika sonra bu defa Yatağan ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arka arkaya meydana gelen depremlerin ardından saat 15.07’de Yatağan ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Muğla’da arka arkaya yaşanan depremlerde herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.

BU KEZ ŞARKÖY SALLANDI! (21 MAYIS)

Marmara Denizi'nin Şarköy sahiline 4.47 kilometre mefade bugün saat 16.17'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Şarköy'de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde herhangi bir hasarın meydana gelmediği bildirildi.