Gündem Son günün etkinlik listesi zengin

Son günün etkinlik listesi zengin

25.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kitap şöleninde bugün son gün. Dün, sona yaklaşmanın telaşıyla yoğun bir kalablık vardı İstanbul Kitap Fuarı’nda. Çocuklar, velileri, gençler, öğretmenler iğne atsan yere düşmez tanımının hakkını verircesine doldurmuşlardı fuar salonlarını. İmza günleri, paneller, çeşitli çocuk etkinlikleri son hızla devam ediyordu

Son günün etkinlik listesi zengin

Haftasonu olması nedeniyle imza günlerinde de büyük bir çeşitlilik ve renklilik göze çarpıyordu. Fuar, Ali Kırca, Altan Öymen, Ayşe Kulin, Canan Tan, Cem Mumcu, Cezmi Ersöz, Yekta Kopan, Türkan Şoray, Uğur Dündar, Cemil Kavukçu, Gülten Dayıoğlu, Üstün Dökmen, İpek Ongu ve Tuna Kiremitçi’nin de aralarında olduğu önemli isimleri ağırladı.
Okuyucular, fuardaki kitap fiyatlarının piyasaya göre daha uygun olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdi ve “Sevdiğimiz, takip ettiğimiz yazarları burada birebir görmek, onlarla kitap üzerine konuşmak, fikir paylaşımı yapmak bizleri çok mutlu ediyor” dedi. Yayınevlerinin ortak görüşü ise kitap fuarının her yıl daha iyiye gittiği yönündeydi. Fuar son gününde yine birbirinden ilginç etkinliklerle devam edecek. Bu yıl, temanın çocuklara ayrılması, fuarın ileriki yıllar için kendi okurunu yetiştirmesine de olanak sağladı.