Gündem Son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

Son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

03.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu, ünlü isimlerin de katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze, toprağa verilmek üzere Antalya’ya gönderildi.

Son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

Etiler’deki evinde ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni 30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu’nun çocukluğunda tedavi gördüğü kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdiği sanılıyor. Aile yakınları, ortaokuldayken kalp ritim bozukluğu teşhisi konulan Kahvecioğlu’nun ilk belirlemelere göre yatağında geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğünü belirtirken, genç diyetisyen dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Abla Derya Kahvecioğlu, tabutun başına konulan duvağı uzun süre öptü.

Haberin Devamı

“Miniciğimdi o benim”
Ünlü isimlerin diyetisyenliğini yapan Yelda Kahvecioğlu(30) önceki akşam kendisinden 2 gündür haber alınamaması üzerine arkadaşları tarafından Ulus Öztopuz Caddesi’ndeki evinde ölü bulunmuştu. Kullandığı bir mide ilacın etkisiyle yaşamını yitirdiği iddia edilen Kahvecioğlu’nun cenazesi, otopsinin ardından dün ailesi tarafından teslim alındı.
Anne Güler Kahvecioğlu, kızının fotoğrafına sarılarak uzun süre gözyaşları dökerken, abla Derya ise “Bir tanemdi. Miniciğimdi o. Minicik, gül yüzlü kardeşimdi” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kahvecioğlu’nun bıçaklanarak öldürüldüğüne dair iddialara ise manevi annesi olduğunu belirten Ayşe Küçük şöyle yanıt verdi; “Bıçaklandığı şudur budur... Hepsi yalan. Adli Tıp’tan doktor geldi ‘Kalp krizi’ dedi. İlk belirlemelere göre kalp krizi. Otopsi sonucu ne olduğunu söyleyecek. Diğerlerinin hepsi yalan.”
Öte yandan Yelda Kahvecioğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı son mesajlar ise dikkat çekti. Aşk ve insanlara değer vermeye ilişkin paylaşımlar yapan Kahvecioğlu’nun ölüm nedenine yapılan otopsi sonucuyla netlik kazanacak. Kahvecioğlu’nun bir aile yakını da, genç kadına ortaokuldayken kalp ritim bozukluğu teşhisi konulduğunu ve ölümünün bu rahatsızlıkla ilişkili olabileceğini kaydetti.
Kahvecioğlu için dün Arnavutköy’deki Tevfikiye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından cenaze toprağa verilmek üzere Antalya’nın Gazipaşa ilçesine gönderildi.

Haberin Devamı

Ünlü isimler de cenazeye katıldı

Cenazeye, Kahvecioğlu’nun yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra sanatçılar Bergüzar Korel ve Erkan Petekkaya, eski manken Ebru Destan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı da katıldı. Erkan Petekkaya, “Üzgünüz, çok kötüyüz, gencecik bir insanı kaybettik. Bir hafta önce falan beraber yemek yiyorduk” derken, manken Ebru Destan da, “Allah inancı da kuvvetli biriydi. Melek objeleri vardı. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.