Gündem Şubat ayında en çok hangi ünlüler konuşuldu?

Şubat ayında en çok hangi ünlüler konuşuldu?

03.03.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Şubat ayında magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan ünlüleri belli oldu. Şubat ayında en çok hangi ünlüler konuşuldu? sorusuna yanıt arayan magazin severler ayrıntılar haberimizde...

Şubat ayında en çok hangi ünlüler konuşuldu

Magazin dünyasında bu ay sürpriz birliktelikler ve evlilikler dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti dünya evine girerken, Murat Boz ve Aslı Enver birlikteliği ise gündemde en çok konuşulanlar arasındaydı. Acun Ilıcalı bu ay zirveyi belirlerken, listenin diğer öne çıkan isimleri arasında Cem Yılmaz, Demet Akalın ve Sezen Aksu vardı.

Haberin Devamı

7 bin 606 haberle Acun Ilıcalı zirveyi belirledi. Ünlü yapımcı, birbirinden heyecanlı yarışma programlarıyla yine çok konuşuldu. Survivor 2016 Ünlüler- Gönüllüler’in yarıştığı yarışma programında yaşanılan gelişmeler merakla takip edilirken, ödüller ve oyunlar da dikkatleri çekti.

Listenin ikinci sırasında sürpriz birlikteliğiyle çok konuşulan Murat Boz, 3 bin 851 habere konu oldu. Murat Boz ve Aslı Enver'in birlikteliği çektikleri 'Kardeşim Benim' filminden sonra başladı. İkili aşklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Listenin üçüncü sırasında evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, 3 bin 714 habere konu edildi. Paris’te 19 Şubat’ta nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini yakın dostları yanlız bırakmadı.