Geri Dön

Süheyl Uygur kimdir? Süheyl Uygur kaç yaşında?

Süheyl Uygur kaç yaşında? Usta sanatçı Nejat Uygur'un oğullardan olan Süheyl Uygur, kardeşi Behzat Uygur'un 'Yaşım Kaç' adlı yarışmasına konuk oluyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Süheyl Uygur kimdir? Süheyl Uygur kaç yaşında?

SÜHEYL UYGUR KİMDİR?

Süheyl Uygur 30 Kasım 1958, Samsun doğumlu, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Nejat Uygur'un oğludur. Kardeşi Behzat Uygur ile 15 yılı aşkın bir süre Şahane Pazar programını sundular ve Türk televizyonculuk tarihinde efsane reytingler elde ettiler.

Ayrıca Abdülkadir ve Kötü şarkı isimli 2 tane besteleri vardır.

Süheyl Uygur'un Süha adında ikiz kardeşi de vardır. Süheyl Uygur 1995 yılında Burçin Orhon ile evlidir. Ayşe ve Zeynep adında iki kızları var.

Süheyl Uygur kimdir Süheyl Uygur kaç yaşında

Filmografi

2011 / Benimle Oynar mısın?
2005 / Haylaz Babam (Selim)
2002 / Çekirdek Aile
2001 / Yeşil Işık
2001 / Her Şey Oğlum İçin
1999 / Uzaydan Adam Çıkmaz (Sapak)

Programları

2011 / Kaç Para
2005-2006 / Ha Babam De Babam Show
1998-2004 / Şahane Pazar
2008 / Şans Kapıdan Bakınca

MİT gözetiminde kazı yapılan 'gizemli ev', turistik mekana döndüMersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp 1 yıl süren kazının yapıldığı 'gizemli ev' meraklı vatandaşların uğrak yeri oldu. Kazı yapılan evlerden birinin sahibi Ali Atasever (41), "Merak edip gelenler, fotoğraf çekiliyor. Burası adeta turistik bir mekana dönüştü" dedi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber