Gündem Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte kazananlar...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! İşte kazananlar...

26.10.2017 - 21:22 | Son Güncellenme:

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından her Perşembe düzenlenen Süper Loto oyununun 523'üncü hafta çekilişi dün akşam gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta 6 bilen çıkmamıştı, işte Süper Loto'da bu haftanın kazandıran numaraları ve kazanan kişiler...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı İşte kazananlar...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Süper Loto'nun bu hafta 523'üncü çekilişi gerçekleşti. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmadı. Büyük ikramiye tutarı olan, 10 milyon 20 bin 269 lira 65 kuruş bu haftaya devretti. 26 Ekim Süper Loto'nun kazandıran numaraları 31, 46, 27, 8, 13, 16 oldu.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO KAZANANLARI

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen iki kişi, 6 milyon 360 bin 842 lira 50'şer kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 122 kişi 6 bin 889 lira 80'er kuruş, 4 bilen 6 bin 73 kişi 148 lira 45'er kuruş ve 3 bilen 115 bin 102 kişi 13 lira 55'er kuruş ikramiye kazandı.

Büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kuponlarını, Aydın'ın Didim ve İstanbul'un Kadıköy ilçelerinden yatırdığı belirtildi.

Çekilişte, 16 milyon 23 bin 409 lira 55 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan kamuya KDV olarak 2 milyon 386 bin 508 lira 95 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 334 bin 31 lira 11 kuruş aktarılacak.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişleri her Perşembe günü, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir. Çekiliş sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihlilere ikramiye verilir. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;
6 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,
5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
3 bilenler ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.
Süper Loto’da 6 bilen çıkmazsa, ikramiye tutarı sonraki hafta verilmek üzere devreder. İkramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini ilgili yerden almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödeme işlemi yapılmaz. Talihlilere, loto bayileri ya da Milli Piyango şubeleri tarafından verilecek ikramiyeler, Milli Piyango Genel Müdürlüğü tarafından belirlenir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponunda 6 kolon yer alır. Kolonlarda 1'de 54'e kadar sayılar bulunur. Her kolon içerisinden 6 sayı seçilir ve işaretlenir. Çekiliş için bir sınırlama yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurulup çekilişe katılım sağlanabilir. Kolonlarda işaretleme yapılırken dik olarak yapılmalıdır. İşaretlemeler kırmızı kalem ile yapılmamalıdır. Çekiliş için oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kutucuğun altında bulunan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Süper Loto çekilişi için kupon dolduran kişiler, kupon arkasına ad ve soyad yazarak imza atmalıdır. İkramiye kazanılması durumunda bu işlem, kanıt niteliği taşır.