Gündem Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

01.01.2019 - 12:09 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye-Yunanistan için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını duyurdu. Herkesi ekran başına kilitleyecek olan fenomen yarışmada adaylar da belli oldu. İşte Survivor 2019 ile ilgili merak edilenler...

Survivor 2019 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalıdan flaş açıklama

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2019, Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak. Daha önce de 2006 yılında iki ülke takımları birbirleriyle yarışmıştı. Peki, Survivor ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde Survivor'ın başlayacağı tarihi açıkladı. Survivor Türkiye-Yunanistan 2 Şubat Cumartesi günü ekranlarda olacak.

Survivor'da yarışacak isimler ise halk oylaması ile belli olacak. Açıklanan 30 aday arasında seyircilerin MasterChef yarışmasından tanıdığı Hakan Kanık da var.

İŞTE SURVİVOR 2019 ADAYLARI:

Seda OCAK, Büşra YALÇIN, Müzeyyen Seren BAYÜLKEN, Atakan IŞIKTUTAN, Emin GÜNENÇ, Erdem EKŞİOĞLU, Emre DURAK, Kader KARAKAYA, Buse AKAR, Asil CENGİZ, Kaan KAZGAN, Özgür ÖZDEMİR, Azim Kaan GÜVENİLİR, Okay KÖKSAL, Hikmet TUĞSUZ, Ecem ONARAN, Halim BAYDUR, Sami LEVİ, Hakan KANIK, Melisa EMİRBAYER, Yusuf KARAKAYA, Serpil UZUNÇAVDAR, Sinem KILIÇ, Burak YURDUGÖR, Sıla Rümeysa ÖLÇEK, Simge OLÇUN, Begüm GÜVEN, Bora EDİN, Sude BURCU

Yazarlar