Gündem Survivor 4. bölümde büyük sürpriz? Ödül oyununu kim kazandı, ödül ne oldu?

Survivor 4. bölümde büyük sürpriz? Ödül oyununu kim kazandı, ödül ne oldu?

15.02.2018 - 22:40 | Son Güncellenme:

Survivor 4. bölümü ile yine oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Bu akşam yayınlanan Survivor 2018 4. bölümde, ödül oyunu büyük heyecan yarattı. TV8 kanalının fenomen yarışması haline gelen Survivor'da flaş bir gelişme yaşandı ve en son oylamayla, Gönüllüler takımından Ecem Karaağaç All Star takımına geçti. Bu durum sonrasında Survivor 2018 Gönüllüler takımında gerginlik yaşanmaya başladı. Peki Survivor 4. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı ve ödül ne oldu?

Survivor 4. bölümde büyük sürpriz Ödül oyununu kim kazandı, ödül ne oldu

Survivor 2018 zorlu mücadelesine bu akşam devam etti. Zaman geçtikçe zorlaşan oyunlar yarışmacıları daha fazla hırslandırıyor. Survivor 2018 yeni bölümünde Ecem Karaağaç'ın oylanarak All Star takımına geçmesiyle ortalık karıştı.Peki Survivor 4. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı ve ödül ne oldu?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'ın 4. yeni bölümünde ödül oyunu için yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor ödül oyununda karşı karşıya gelen Gönüllüler ve All Star takımı arasındaki nefes nefese geçen mücadeleyi bu kez All Star takımı kazandı ve büyük bir sevinç yaşadılar.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor'ın bu akşamki bölümünde ödül taptaze poğaçalardı. Acun Ilıcalı yarışmacılara bir de büyük sürpriz yaptı ve kişi başı 5 poğaça verdi.

OYUN NEYDİ?

Survivor 4. yeni bölüm ödül oyununda engeli geçen takımlar, 2 adet diski basket potasının içine sokmak için mücadele verdi.

Haberin Devamı

HAKAN İLE RAMAZAN ARASINDA GERGİNLİK

Gönüllüler takımından, All Star takımına bir isim geçmesinden sonra Gönüllüler takımında ortalık karıştı. Oylama sonrasında Gönüllüler'den, All Star'a geçen isim Ecem Karaağaç oldu. Oylama sonucu sonrasında ise Hakan Hatipoğlu, Ramazan'ın Ecem'i yazmasıyla birlikte Ecem'in Survivor hayatını bitirdiğine sebep olduğunu ifade etti.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

14 Temmuz 1991 Bursa doğumlu yarışmacı Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Daha önceden Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Anıl Berk Baki
Birsen Bekgöz
Cumali Akgül
Funda Alkayış
Gamze Aksu
Gizem Kurtulan
Marcus
Melih Özkaya
Nevin Yanıt Baltacı
Ramazan Kalyoncu
Yağmur Banda

SURVİVOR 2018 ALL STAR TAKIMI

Turabi Çamkıran
Sema Aydemir
Nagihan Karadere
Merve Aydın
Murat Ceylan
Hilmi Cem İntepe
Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu
Nihat Doğan
Ümit Karan
Sahra Işık
Damla Can
Ecem Karaağaç