Gündem Survivor Adem Kılıççı kimdir?

Survivor Adem Kılıççı kimdir?

03.06.2017 - 17:34 | Son Güncellenme:

Olimpiyatlarda ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Adem Kılıççı kimdir? Survivor’da şu ana kadar 310 oyuna çıkan Adem Kılıççı, 153 tanesini kazanırken 157 tanesinden mağlup ayrılmıştır. Survivor ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı hakkında tüm merak edilenler bu haberimizde..

Survivor Adem Kılıççı kimdir

2017 Survivor yarışmacılarından olan Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 yılında Ağrı’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olarak birçok olimpiyatlara katılmış ve ülkemizi temsil etmiştir. Antalya’da 2004 yılında gerçekleşen Dünya Boks Şampiyonası’na katılarak gümüş madalya kazanmıştır. Şikago’da 2007 yılında gerçekleştirilen Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya elde etmiştir. 2008 yılında Yaz olimpiyatlarına katıldı ama ilk turda yenilerek elenmiştir. Bu olimpiyatta karşılaştığı İngiliz Billy Joe Saunders’e ilk raunda 2-0, ikinci raunda 6-1 ve üçüncü raunda ise 11-2 sonuç ile müsabakası 14-3 ile sonuçlanmış dolayısıyla yenilmiştir. 2012 yılındaki Londra Olimpiyatları Oyunları’nda ter döken Adem Kılıççı ülkemizi temsil etmiştir. 2013 yılında artık varlığını belli etmiş ve Akdeniz oyunlarında altın madalya kazanmıştır. Böylece 2014-2015 ABD Profesyonel Boks Liginde Rio Olimpiyatlarına dünya şampiyonu olarak katılma hakkı elde etmiştir.



SURVİVOR’DA ADEM KILIÇÇI

Survivor’a üyesi olduğu şube kaptanı ile başvuru yapan Adem Kılıççı şuanda Survivor Ünlüler takımında başarılı bir yarışmacıdır. Şu ana kadar 310 oyuna çıkan Adem Kılıççı 153 tanesini kazanırken 157 tanesinden mağlup ayrılmıştır ve 306 puana sahiptir. Performansı ise 0,99’dur.

Adem Kılıççı Survivor başladığından beri Sabriye ile büyük bir dostluk kurmuştur ve hala dostlukları devam etmektedir. Son hafta Sabriye’nin elenmemesi uğruna Furkan’ı yazarak adadan göndermişlerdir. Adaya geldiğinde takım arkadaşları tarafından biraz dışlanan Sabriye’ye Adem her zaman destek olmuş ve arkasında durarak ezdirmemiştir. Adem Kılıççı Survivor için kendi hayatını bu yarışmada gördüğünü ve bu nedenle yarışmak istediğini belirtmiştir. Yarışma sonucunda ise profesyonel olarak sürdürdüğü boks hayatına devam edeceğini de açıklamıştır.

Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı, çıktığı oyunların çoğundan puan alarak ayrılan başarılı bir yarışmacıdır. Birçok kez hafta birincisi veya ikincisi de olarak başarısını göstermiştir. Kıbrıs yoluna az kalan şu zaman diliminde Adem Kılıççı’nın güçlü bir Kıbrıs adayı olduğu hiç kuşkusuzdur.

Yavaş yavaş elemeler oldukça takımların sayısı azaldı. Ünlüler 5 kişi gönüllüler ise 4 kişi kaldılar. Survivor ünlüler takımında Adem Kılıççı, Sabriye Şengül, Serhat Akın, Sema Apak ve İlhan Mansız yer almaktadır. Survivor gönüllüler takımında ise Berna Keklikler, Elif Şadoğlu, Gökhan Gözükan ve Ogeday Girişken’dir. Sayıların azalmasının ardından bireysel oyunlara geçmeye sayılı günler kaldı ve Adem Kılıççı’nın bireysel yarışmalarda kendini daha çok göstereceği sevenleri tarafından iddia edilmektedir. Çok güçlü yarışmacıların kaldığı son dönemeçte heyecanlı oyunların yaşanacağı hiç kuşkusuzdur.