Gündem Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim?

17.06.2015 - 08:59 | Son Güncellenme:

Survivor All Star dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor All Star'da oyunu kim kazandı, eleme adayı olarak kim seçildi? İşte Survivor All Star hakkında tüm detaylar..

Survivor All Starda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivorda eleme adayı kim

Survivor All Star’da 19 Haziran Dokunulmazlık heyecanı Survivor hayranlarını yine ekranları başına kilitledi. Survivor’dan son elenen isim Ünlülerden Serenay Aktaş olmuştu. Bu hafta Gönüllüler için ve Ünlüler için en kritik Dokunulmazlık oyunlarından biri oynandı.
Ünlüler adada 3 kişiydi ve kaybetmeleri durumunda bir eleme adayı çıkaracaktı. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Ünlüler çok zor ve denge isteyen bir oyunda başarılı olamadı ve Ünlüler 3 turdan oluşan Dokunulmazlık oyununu kaybetti. İlk Turu Ünlüler 10-8 kazandı, ikinci turu Gönüllüler 10-3 kazandı.
Üçüncü tur ise sadece 5 olduğunda bitecekti ve yine Gönüllüler özellikle Hasan’ın performansıyla 5-2 kazanmayı bildi ve Dokunulmazlık oyununu kazandılar. Survivor Dokunulmazlık oyununu 19 Haziran’da Gönüllüler kazandı.
ÜNLÜLER KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?
Ada konseyindeyiz. Survivor All Star 19 Haziran Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve konseyde Ünlüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. Geçtiğimiz hafta Survivor’a Ünlülerden Serenay Aktaş veda etmişti. Bu hafta kimin eleme adayı olacağı, konseyde kimin isminin yazılacağı, büyük merak konusu..
Survivor All Star 18 Haziran Ödül oyununda zorlu parkur tam da Ünlüler içindi. Çünkü Ünlüler bu oyunda çok büyük avantaj elde etti. İlk olarak 4-0 öne geçti ünlüler daha sonra Turabi 4-1'e getirdi durumu. Ünlüler yine iki sayı aldı ve 6-1 öne geçti. Gönüllüler Hasan ile durumu 6-2 yaptı. Daha sonra Ünlüler 7-2 yaptı.
SURVİVOR ALL STAR 82. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
TURABİ SAKATLANDI
Ünlüler 7-2 öndeyken Doğukan ve Turabi karşı karşıya geldi. Turabi oyun esnasında bir engele göğsünü çarpıp yere yığıldı. Turabi oyuna devam edebileceğini söyledi devam etti. Ama oyunu Doğukan kazandı. Durum 8-2.
GÖNÜLLÜLER DİRENDİ
Gönüllüler yine Hasanla durumu 8-3'e getirdi. Ama Ünlüler çok avantajlıydı bir kere. Ünlülerden Merve Aydın ve Begüm karşılaştı. Merve kazandı ve durumu 9-3 yaptı.
SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Ve final etabıydı artık. Durum 9-3 Ünlüler öndeydi. Gönüllüler’den Hilmicem ve Ünlüler’den Hakan yarıştı. Hakan Hilmicem'i mağlup ederek ödülü ünlülere getirdi. Survivor All Star'da 18 Haziran Ödül oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler üst üste 3. kez ödül oyununu kazandı. GÖnüllüler son 3 ödül oyununda mağlup oldu. Ödül oyununu Ünlüler 10-3 kazandı.
Ödül oyunu sonunda Gönüllüler çok üzüldü. 7 farklı yenilgi Gönüllüler'in ağır yenilgisi çok üzülmelerine sebebiyet verdi.
ÖDÜL NEYDİ?
Ödül oyununu Ünlüler kazandığı için hem yemek yiyeceklerdi hem de mor odada birbirinden eğlenceli videoları izleyeceklerdi. Ünlüler sonunda ödüllerine gittiler ve bir güzel yemeklerini yiyip, mor odada video izlediler.

Haberin Devamı

HANİ SİZ KARDEŞTİNİZ!
Öte yandan Dominik’te Serenay gittikten sonra Hakan’ın hareketlerini, tavrını merak eden Gönüllüler’den Turabi verdiği röportajda Serenay’ı kastederek Hakan’a “Hani siz kardeştiniz, Serenay gittikten sonra üçünüz can ciğer oldunuz” diyor. Ünlüler takımından Merve Aydın Hakan ve Doğukan’ın ise keyifleri yerinde.

Survivor All Star'da strateji, beceri, psikoloji, hırs ve takım ruhuyla ödül kazanmak isteyen iki takımın da mücadelesi ekran başına kilitledi. Oyun esnasında Hilmicem Hakan’ın mermisini bittiğini söyledi ancak Hakan etabı başarıyla tamamlayınca Hilmicem’e “Saydın mı” diye sitemde bulundu. Hilmicem de “Sanane” diye karşılık verdi.

SURVIVOR ALL STAR 17 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor All Star’da dün akşamki ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. 17 Haziran Çarşamba ödül oyununda ise ilk etapta iki takımda çekişiyordu. Hakan ve Doğukan ile 2-0 öne geçen Ünlüler daha sonra Begüm ve Turabi’ye kaybederek 2-2’ye getirdi durumu. Doğukan ve Merve ile 4-2 öne geçti Ünlüler. Daha sonra Gönüllüler Hilmicem ile 4-3 yapsa da Ünlüler yine Doğukan ve Merve ile 6-3 öne geçti. Hasan ve Hilmi 6-5 yaptı sonrasında ise Ünlüler yine Merve, Hakan ve Doğu ile durumu 9-5 yaptı. Begüm 9-6’ya getirdi.