Gündem Survivor Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

Survivor Bora Edin kimdir? Bora Edin kaç yaşında?

18.03.2019 - 14:24 | Son Güncellenme:

Survivor'da Türkiye takımı için mücadele eden Bora Edin adada Hikmet ile sürekli olarak yaşadığı gerilimin ardından takım arkadaşı ile yüzleşmişti. Survivor'da bu haftanın eleme adayları arasında yer alan Bora Edin, bireysel dokunulmazlığı kazanan Yusuf tarafından potaya sokuldu. Peki Bora Edin kimdir?

Survivor Bora Edin kimdir Bora Edin kaç yaşında

Survivor'da takım arkadaşı Hikmet Tuğsuz ile yaşadıkları gerilim ile adı sıkça anılan isimlerden olan Bora Edin, bu hafta kaybedilen dokunulmazlık oyunun ardından Survivor eleme konseyinde bireysel dokunulmazlığı kazanan Yusuf Karakaya tarafından eleme adayı olarak gösterildi. Peki Bora Edin kimdir?

Haberin Devamı

BORA EDİN KİMDİR?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.