Gündem Survivor kim elenecek? Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor kim elenecek? Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

19.02.2019 - 07:57 | Son Güncellenme:

Survivor 12. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Büyük heyecana sahne olan sevilen yarışmada ilk olarak ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı ve Survivor'da elenen kişi kim olacak?

Survivor kim elenecek Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor Türkiye - Yunanistan yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıktı. 12. bölümüyle yayınlanan sevilen yarışmada Yunan takımından bir kişi adaya veda edecek. Peki Survivor'da kim elenecek ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 12. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde oldukça heyecanlı bir ödül oyunu oynandı. Oyunun ortalarında ciddi bir farkla geriye düşen Türkiye takımı, çarpıcı bir geri dönüşle Yunanistan takımını 10-7 mağluğ etmeyi başardı ve ödül oyununun sahibi oldu...

SURVIVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da elenecek ismin belirleneceği konsey birazdan toplanacak ve Yunan takımından bir kişi bu akşam hayallerine veda edecek...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybederek büyük bir yenilgi alan Yunan takımında eleme adayları belli oldu. Konseyde yapılan oylama ve verilen kararlar sonucu eleme adayları Iouleita, Spyros ve Vasilikos oldu.

ACUN ILICALI'DAN SURVİVOR'LA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışmacı röportajlarındaki altyazılar ile ilgili gelen şikayetlerin dikkate alınarak seslendirme yapıldığını söyledi. İzleyicilere instagram üzerinden seslendirmeleri beğenip-beğenmediklerinin sorulduğu bir anket başlatıldığını duyurdu.

SURVİVOR YUNAN TAKIMINA BÜYÜK SÜRPRİZ

Survivor Türkiye Yunanistan'da önemli bir sürpriz yaşandı. İki takıma da iki kadın yarışmacının katılacağı Survivor'da ilk kadın yarışmacını adresi Yunan takımı oldu. Yunan takımı adına açıklamayı sunucu Sakis yaptı. Sakis, Survivor'a katılacak yeni yarışmacının adının Katerina Dalaka olduğunu söyledi.

Yazarlar