Gündem Survivor Murat Ceylan kimdir?

Survivor Murat Ceylan kimdir?

14.05.2018 - 15:57 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 Gönüller takımında yarışan Murat Ceylan, yarışmada gösterdiği başarı ve hırsıyla ön plana çıkarken, hayatı hayranları tarafından merak konusu oldu. Survivor Murat kimdir? Ne iş yapar? Ne zaman doğmuştur? Survivor Murat hakkında merak edilenlere bakalım.

Survivor Murat Ceylan kimdir

Murat Ceylan kimdir?

Haberin Devamı

15 Mayıs 1989 İstanbul doğumlu Murat Ceylan 27 yaşındadır. Karizmatik sunucu Murat Ceylan, boğa burcudur. 70 kg kiloya ve 1,86 cm boya sahiptir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Endüstriyel Tasarım okumak için, Londra' ya Central Saint Martins 'e gitmiştir.

Müzikle ilgilenen Survivor Murat 2 yaşında piyano çalmayı öğrenmiş, müziğe olan ilgisinden İstanbul Devlet Konservatuarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri almıştır. Survivor Murat Ceylan İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nden mezun olmuştur.

Survivor Murat'ın hayatında müzik harici birçok aktivitenin bulunduğunu da söylemeliyiz. Birçok spor dalıyla ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaya devam etmektedir. 7 yıl profesyonel olarak fitness ile uğraşmasının dışında paten ve Surf yapmayı da sevmektedir.

Haberin Devamı

Katıldığı yarışmalar arasında ilk olarak 2013 senesinde Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Panama'da yapılan 3. sezon Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasında gönüllülerin tarafında yer aldı. "Kazanmak için gücümü sonuna kadar harcarım" sloganıyla katıldığı bu yarışmada Murat Ceylan dördüncü oldu. Katıldığı Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasından sonra genç yakışıklı yarışmacının yıldızı adeta parladı.

Katıldığı Survivor yarışmasından sonra 2014 tarihinde TV8'de yayınlanan "Para Bende" yarışmasında Almeda Abazi ile birlikte yarıştı. Yarışma her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde gerçekleşti.

Müziğe olan ilgisini 2 yaşında piyano çalmaya başlayarak ve İstanbul Devlet Konservatuarları Profesörü Egican Saydam'dan aldığı müzik dersleriyle gösteren Murat Ceylan, 2016 senesinde Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel'in aranjörlüğünde, sözün ve müziğin kendisine ait olduğu "Yeni Nesil" adında bir müzik albümü çıkarttı. Hazırladığı İngilizce şarkılarla da dikkatleri iyice üzerine çekmeyi başardı.

Katıldığı yarışmalar ve çıkardığı müzik albümü dışında FOX TV'de yayınlanan yönetmenliğini Can Yücel ve Nihat Durak'ın üstlendiği "FAMİLYA" adlı dizide Enis Arıkan, Aybüke Pusat'ın da dahil olduğu birçok oyuncuyla beraber rol aldı.

Haberin Devamı

İnstagram' da paylaştığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Murat Ceylan, "Survivor 2018 All Star" yarışmasında ünlüler tarafında yer alıyor.