Gündem Survivor Sema Aydemir kimdir?

Survivor Sema Aydemir kimdir?

16.03.2018 - 13:20 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'in başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Sema Aydemir'in hayatı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. İşte Survivor All Star Sema Aydemir kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

Survivor Sema Aydemir kimdir

Survivor 2018 yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Sema Aydemir'in yaşı, hayatı, kariyeri, eğitimi gibi pek çok bilgi merak edildi. Başarılı mücadelesi ve hırslı yapısıyla ilgi odağı olmayı başaran Sema Aydemir ile ilgili her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

SURVİVOR SEMA VE NAGİHAN GERGİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Survivor'da Sema Aydemir ve Nagihan arasındaki ipler iyice kopma noktasına geldi. Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçiş yapması adayı oldukça karıştırdı. Sema ile Nahigan'ın parkurda yarışırken birbirlerine omuz atması ise gündeme bomba gibi düştü. İkili arasında daha neler yaşanacağı merak ediliyor.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı.

Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir...