Gündem Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nerelidir?

Survivor Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir nerelidir?

07.05.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

Survivor All Star takımında yer alan Sema Aydemir gösterdiği performans ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor'da Sema Aydemir gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Ünlüler takımında kadın yarışmacılar arasında elindeki probleme rağmen hala en iddialı isimler arasında yer alan Sema Aydemir hırsı ve azmi ile takım arkadaşlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Survivor Sema Aydemir kimdir Sema Aydemir nerelidir

Survivor'da kıran kıran mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Survivor ünlüler takımı için mücadele eden Sema Aydemir parkurda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Sema Aydemir kimdir?

Haberin Devamı

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı.


Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir...